IMPO > Notícies > Vas pel bon camí (digital)?
    « Tornar al llistat  
    Vas pel bon camí (digital)?  
 
    ORIENTA’T | 31-05-2018
   
    Pots comprovar com gestiones la teva identitat digital amb aquesta nova càpsula de coneixement.
 

Quan fem servir la xarxa en general, i  les socials en particular, a vegades no som conscients de tota la informació que movem dins d’elles respecte a nosaltres mateixos/es. Les diferents pàgines s’adapten a les normatives legals actuals envers la privacitat de dades, però.... què pots fer tu a nivell particular?

Hi ha una sèrie d’accions, fàcils i senzilles  de portar a terme, que tu mateix/a pots posar a la pràctica i t’ajudaran a mantenir la teva privacitat, i només exposar aquelles dades que vols que siguin exposades.

Fer servir Internet és un hàbit que gairebé tothom fa en el dia a dia, per tant, has de tenir en compte aquestes aspectes a l’hora de navegar per la xarxa, ja que un excés de confiança pot ser perjudicial per la nostra persona.

Quines pautes i/o accions pots fer?

  • Crea un perfil responsable: valora l’objectiu que tens amb aquell perfil, i en aquella xarxa en concret i pren les accions que consideris oportunes per tal de treure’n profit. Cada xarxa té un objectiu diferent, i és per aquest motiu que has de valorar quina xarxa fer servir segons el teu objectiu, i també fer-la servir segons els teus propòsits.
  • Configura la eina de privacitat i seguretat: has de tenir certa protecció a la xarxa, i gestionar l’accessibilitat a aquelles persones que vols que hi tinguis accés. No tothom ha de poder veure tota la informació si realment no és lo que vols. Per aquest motiu, tingues en compte les opcions que t’ofereixen les webs en quan a privacitat, i valora el grau en el qual vols fer les teves dades públiques.
  • Tanca la sessió de la pàgina on estiguis: aquest gest, senzill i fàcil, costa a vegades fer, i és molt important per tal de tancar correctament l’accés a les nostres dades. Sobretot tingues en compte realitzar aquesta acció quan naveguis a ordinadors d’ús públic.
  • Fes servir el sentit comú, així de senzill, i tant complicat a la vegada. Deixa’t guiar per la teva intuïció, tant en el tipus de xarxa a fer servir, com en la informació que traspasses a la vida digital.

Vine a les nostres Sales de Recerca de Feina per poder obtenir assessorament professional i especialitzat en l’àmbit de la recerca de feina.

Imatge de les Xarxes socials de la noticia Vas pel bon Camí (digital)


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  Butlletí Breus d'IMPO  
  Informa't de la Formació i Programes que ofereix IMPO ...  
   
 
AVÍS LEGAL