IMPO > Notícies > BIZBARCELONA | La Fira de l’emprenedoria, les PIMES i l’Economia Social
    « Tornar al llistat  
    BIZBARCELONA | La Fira de l’emprenedoria, les PIMES i l’Economia Social  
 
    EMPRÈN | 05-06-2018
   
    El IMPO va participar a l’edició d’enguany
 

La setmana passada, concretament els dies 30 i 31 de maig s’ha fet l’edició del Bizbarcelona, l’esdeveniment per a les persones emprenedores, les autònomes i les petites i mitjanes empreses, que ha tingut lloc al recinte de la Fira de Montjuïc.

L’IMPO, ha participat a l’espai d’assessorament dels ateneus cooperatius, gracies al qual moltes persones han pogut informar-se i assessorar-se sobre les seves idees de negoci i les seves inquietuds respecte el fet d’emprendre dins de l’economia social. També ha participat en els espais de Catalunya Emprèn, Reempresa i Mentoring, programes que s’ofereixen des de l’IMPO a la nostra ciutat.

L’edició del BizBarcelona d’aquest 2018 ha organitzant diferents conferències, activitats i networkings que aquest any ha donat molta importància a la transformació tecnològica, econòmica i social dels negocis.

L'Institut Català de Finances (ICF) ha patrocinat l'espai de finançament del saló, un espai dedicat al 'networking' i a ponències, i on s’ha  informat sobre productes i instruments de finançament que posa a disposició, a més d'oferir assessorament individual tant a expositors com a visitants.

Com a novetat, aquest any s’ha creat el BIZ Digital Experience, un espai nou dirigit a la transformació digital del retail i la restauració, on s’ha pogut  experimentar amb les tecnologies que conformaran la digitalització del comerç.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL