IMPO > Notícies > BIZBARCELONA | La Fira de l’emprenedoria, les PIMES i l’Economia Social
    « Tornar al llistat  
    BIZBARCELONA | La Fira de l’emprenedoria, les PIMES i l’Economia Social  
 
    EMPRÈN | 05-06-2018
   
    El IMPO va participar a l’edició d’enguany
 

La setmana passada, concretament els dies 30 i 31 de maig s’ha fet l’edició del Bizbarcelona, l’esdeveniment per a les persones emprenedores, les autònomes i les petites i mitjanes empreses, que ha tingut lloc al recinte de la Fira de Montjuïc.

L’IMPO, ha participat a l’espai d’assessorament dels ateneus cooperatius, gracies al qual moltes persones han pogut informar-se i assessorar-se sobre les seves idees de negoci i les seves inquietuds respecte el fet d’emprendre dins de l’economia social. També ha participat en els espais de Catalunya Emprèn, Reempresa i Mentoring, programes que s’ofereixen des de l’IMPO a la nostra ciutat.

L’edició del BizBarcelona d’aquest 2018 ha organitzant diferents conferències, activitats i networkings que aquest any ha donat molta importància a la transformació tecnològica, econòmica i social dels negocis.

L'Institut Català de Finances (ICF) ha patrocinat l'espai de finançament del saló, un espai dedicat al 'networking' i a ponències, i on s’ha  informat sobre productes i instruments de finançament que posa a disposició, a més d'oferir assessorament individual tant a expositors com a visitants.

Com a novetat, aquest any s’ha creat el BIZ Digital Experience, un espai nou dirigit a la transformació digital del retail i la restauració, on s’ha pogut  experimentar amb les tecnologies que conformaran la digitalització del comerç.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona  
  El 15 de novembre el BCIN ha acollit la VI Matinal de Reempresa ...  
 
 
  Jornada sobre Economia Circular  
  Presentació del projecte “Eix Besòs Circular” ...  
   
 
AVÍS LEGAL