IMPO > Notícies > Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics
    « Tornar al llistat  
    Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
 
    ORIENTA’T | 29-06-2018
   
    Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina.
  http://www.impo.cat/orientacio/tallers.php?cod_seccion=3
 

 

A partir del mes de juliol, iniciem la nova programació dels cursos d’orientació laboral i tècniques de recerca. Tots aquests tallers t’ajudaran a conèixer i millorar aspectes de la teva recerca de feina que et poden conduir fins a l’èxit desitjat.

No és el mateix estar sol o sola a casa, davant de l’ordinador, amb els mateixos portals de sempre, fent el que sempre o fer una RECERCA ACTIVA de feina, pautada, guiada i supervisada per tècnics d’ocupació.  El nostre equip d’orientadors et pot obrir tot un ventall de noves idees per actualitzar la teva recerca i compartir experiències, tant amb el personal tècnic, com amb altres companys i companyes que hi assisteixen.

Pensa que la  manera d’afrontar la recerca de feina ha canviat i experimenta sovint canvis. Així doncs, adaptem-nos als temps actuals, i si les coses canvien, perquè no canviem nosaltres? No obtindràs resultats diferents si sempre fas el mateix.

Des de l’IMPO volem donar resposta a aquesta nova realitat, oferint un contingut altament recomanable, a través de cursos de curta durada que actualitzen la manera com tradicionalment hem buscat feina. Entre d’altres, et proposem: currículum creatiu, xarxes professionals, vols treballar a l’estiu, com evitar ser descartat als portals d’ocupació, còctel de competències, del tu a tu et coneixes bé?.

Una de les nostres novetats és el taller de Mindfulness per a la recerca d’ocupació per aprendre a gestionar i a reduir l'estrès que ens provoca la situació del mercat de treball i la definició del propi futur professional.

Per a una major informació i inscripcions, només cal que consulteu el nostra web o veniu a les Sales de Recerca de Feina. Us hi esperem!

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fins a 10.000€ per als joves emprenedors inscrits la Garantia Juvenil  
  Es tracta d’una subvenció que poden demanar els joves que es donin d'alta com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. ...  
 
 
  Del Mooc al Nooc. Saps què és un Nooc?  
  Nou model formatiu ràpid, especialitzat i online. ...  
 
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
   
 
AVÍS LEGAL