IMPO > Notícies > Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics
    « Tornar al llistat  
    Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
 
    ORIENTA’T | 29-06-2018
   
    Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina.
  http://www.impo.cat/orientacio/tallers.php?cod_seccion=3
 

 

A partir del mes de juliol, iniciem la nova programació dels cursos d’orientació laboral i tècniques de recerca. Tots aquests tallers t’ajudaran a conèixer i millorar aspectes de la teva recerca de feina que et poden conduir fins a l’èxit desitjat.

No és el mateix estar sol o sola a casa, davant de l’ordinador, amb els mateixos portals de sempre, fent el que sempre o fer una RECERCA ACTIVA de feina, pautada, guiada i supervisada per tècnics d’ocupació.  El nostre equip d’orientadors et pot obrir tot un ventall de noves idees per actualitzar la teva recerca i compartir experiències, tant amb el personal tècnic, com amb altres companys i companyes que hi assisteixen.

Pensa que la  manera d’afrontar la recerca de feina ha canviat i experimenta sovint canvis. Així doncs, adaptem-nos als temps actuals, i si les coses canvien, perquè no canviem nosaltres? No obtindràs resultats diferents si sempre fas el mateix.

Des de l’IMPO volem donar resposta a aquesta nova realitat, oferint un contingut altament recomanable, a través de cursos de curta durada que actualitzen la manera com tradicionalment hem buscat feina. Entre d’altres, et proposem: currículum creatiu, xarxes professionals, vols treballar a l’estiu, com evitar ser descartat als portals d’ocupació, còctel de competències, del tu a tu et coneixes bé?.

Una de les nostres novetats és el taller de Mindfulness per a la recerca d’ocupació per aprendre a gestionar i a reduir l'estrès que ens provoca la situació del mercat de treball i la definició del propi futur professional.

Per a una major informació i inscripcions, només cal que consulteu el nostra web o veniu a les Sales de Recerca de Feina. Us hi esperem!

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL