IMPO > Notícies > 9.900 € per a joves autònoms inscrits al programa de Garantia Juvenil
    « Tornar al llistat  
    9.900 € per a joves autònoms inscrits al programa de Garantia Juvenil  
 
    EMPRÈN | 20-07-2018
   
    Subvencions per afavorir l'autoocupació de les persones joves d’entre 18 i 29 anys
 

Us informem que, amb data 12 de juliol de 2018, ha estat publicada la RESOLUCIÓ TSF/1688/201, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l'any 2018.

La permanència ha de ser mínim de 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la seguretat social de les persones treballadores autònomes, règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

A qui va dirigit?

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves menors de 30, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta com a treballadors autònoms des de l'1 d'octubre de 2017 fins a la data límit de sol·licitud: 15/10/2018

Terminis

El termini per sol·licitar la subvenció és del 20 de juliol al 15 d'octubre de 2018.

Requisits específics dels sol·licitants

  • 1. Estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil abans de donar-se d'alta com a treballador autònom.
  • 2. Haver iniciat l'activitat econòmica com a treballador autònom amb caràcter previ a la presentació de la sol·licitud d'aquest ajut.
  • 3. El domicili fiscal i, si escau, el centre de treball del beneficiari de la subvenció ha de ser a la Comunitat Autònoma de Catalunya.
  • 4. No estar contractat per compte d'altri simultàniament a l'alta al règim especial de treballadors autònoms o la mutualitat corresponent com a sistema alternatiu al RETA durant el temps en què es gaudeixi d'aquest ajut.
  • 5. No haver estat beneficiari dels ajuts de la línia A que regula l'Ordre EMO/298/2015, de 16 de setembre ni els ajuts regulats a la Resolució TSF/2223/2017, de 6 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil per a l'any 2017.
  • 6. No poden ser beneficiaris de les subvencions que preveu aquest programa els joves societaris de societats mercantils, cooperatives o societats laborals, així com les persones treballadores autònomes col·laboradores.
  • 7. No poden ser beneficiaris els joves que hagin exercit la mateixa activitat o similar amb caràcter autònom o per compte propi en els sis mesos anteriors a la data d'inici de l'activitat.

Consulta tots els requisits aquí

Import

La quantia màxima d'aquesta subvenció és de 9.900,00 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Sol·licituds

Les sol·licituds s’hauran de fer per Internet amb certificat digital o IdCatMòbil a la web de la Generalitat. Fes clic aquí

Font original

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

Síguenos en nuestras redes sociales:

Acceso a Facebook de IMPOAcceso a Twitter de IMPOAcceso a LinkedIn de IMPOAcceso a Youtube de IMPOAcceso a Google  de IMPOAcceso a EventBrite de IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Relació de persones seleccionades i suplents per al programa Badalona Pren el Relleu 2019-20  
  Publicació de les persones seleccionades i suplents per al programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona ...  
 
 
  Inici de curs Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials.  
  El 4 de setembre engeguem el curs Atenció sociosanitària per treballar en institucions. ...  
 
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
   
 
AVÍS LEGAL