IMPO > Notícies > Ets selectiu/va en la recerca de feina?
    « Tornar al llistat  
    Ets selectiu/va en la recerca de feina?  
 
    ORIENTA’T | 08-08-2018
   
    Et presentem alguns consells que et poden ajudar a organitzar de manera més eficient la teva recerca de feina
 

Hi ha portals web amb una (relativa) llarga trajectòria dins de la recerca de feina online. Tothom els coneix, i, segurament, el primer que fas quan busques feina és accedir a ells i mirar quines ofertes hi ha publicades.

Realment, són espais de trobada entre el teixit empresarial i les persones demandants d’ocupació de gran utilitat. Però.... serveixen per tothom? Potser no, potser per tu, pel teu perfil professional, o pel teu àmbit de treball no és el canal més adient per accedir a una oferta de feina.

En aquest sentit, et recomanem ser selectiu o selectiva a l’hora de decidir quins canals fas servir en la teva recerca de feina. No totes les plataformes digitals són útils per tothom, i, pot ser el cas que ni tan sols sigui útil, dins de la teva recerca, fer servir una web amb ofertes de feina.

Pots fer servir l’autocandidatura com un canal més de recerca. Es tractaria de ser tu la persona que pren la iniciativa d’enviar la seva candidatura a una empresa, sense saber si realment busquen personal o no. Mantenir-te proactiu en la recerca, anar tú a buscar i no esperar a que et trobin.

Aprofita el teu temps, i decideix  seleccionar quins canals i recursos faràs servir en el teu procés de recerca de feina, al cap i a la fi, és el teu procés, així que, personalitza’t!

Imatge de Xarxes Socials de la noticia Ets Selectiu de Recerca de Feina?


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona  
  El 15 de novembre el BCIN ha acollit la VI Matinal de Reempresa ...  
 
 
  Jornada sobre Economia Circular  
  Presentació del projecte “Eix Besòs Circular” ...  
   
 
AVÍS LEGAL