IMPO > Notícies > Reorganitzar la recerca de feina
    « Tornar al llistat  
    Reorganitzar la recerca de feina  
 
    ORIENTA’T | 17-09-2018
   
    Ens trobem ja al mes de setembre i et volem proposar algunes pautes per tal de planificar o re-planificar la teva recerca de feina.
 

 

Organitzar-se i planificar les activitats de la nostra vida diària és important per gestionar el temps i fer les tasques efectives, per tant, per que no aplicar-ho també a la teva recerca de feina? Ser més productiu t’ajudarà a apropar-te al teu objectiu: la inserció laboral.

Algunes pautes que et poden ajudar:

  • Ordenar: en la línia de l’anterior consell, ordena TOT. Seguint amb l’exemple del correu electrònic (que també ho pots aplicar a les carpetes del teu ordinador, o a la teva taula en la qual treballes), no deixis cap correu, paper i/o carpeta sense classificar.
  • Classificar tot en el seu lloc corresponent: aquesta norma la pots aplicar per exemple a endreçar i organitzar la teva bústia del correu en carpetes. D’aquesta manera agilitzaràs el moment de buscar una informació i la trobaràs més fàcilment.
  • Netejar: aplicant aquest consell a la recerca de feina, pot ser molt útil amb l’exemple dels currículums que anem modificant durant la nostre recerca de feina. És molt comú guardar els arxius amb noms com “Curriculum3”, o “Curriculumnou". Elimina els arxius antics, i fes servir un nom el més professional possible.
  • Mantenir: Fer una revisió de les nostres carpetes a l’ordinador, papers que tenim sobre la taula, o la bústia de correu electrònic. És imprescindible fer aquesta tasca de manteniment i “supervisió”.

I el més important, és continuar aquestes pautes i mantenir-les en el temps. A priori, us poden semblar pautes que no importen o secundàries, però us seran de molta utilitat per avançar en la vostra recerca d’ocupació, tant important és el que fem com de la manera en què ho fem.

Aprofita aquest inici de setembre per posar en pràctica aquests consells, i endavant amb la recerca! El nostre equip de tècnics d’ocupació estan a la vostra disposició per tot allò que podeu necessitar. No oblideu tampoc fer ús de les Sales de Recerca de Feina en les que podeu trobar un gran ventall de recursos i assessorament dels professionals orientadors.

Imatge de Reorganitzar la Recerca de Feina


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL