IMPO > Notícies > Reorganitzar la recerca de feina
    « Tornar al llistat  
    Reorganitzar la recerca de feina  
 
    ORIENTA’T | 17-09-2018
   
    Ens trobem ja al mes de setembre i et volem proposar algunes pautes per tal de planificar o re-planificar la teva recerca de feina.
 

 

Organitzar-se i planificar les activitats de la nostra vida diària és important per gestionar el temps i fer les tasques efectives, per tant, per que no aplicar-ho també a la teva recerca de feina? Ser més productiu t’ajudarà a apropar-te al teu objectiu: la inserció laboral.

Algunes pautes que et poden ajudar:

  • Ordenar: en la línia de l’anterior consell, ordena TOT. Seguint amb l’exemple del correu electrònic (que també ho pots aplicar a les carpetes del teu ordinador, o a la teva taula en la qual treballes), no deixis cap correu, paper i/o carpeta sense classificar.
  • Classificar tot en el seu lloc corresponent: aquesta norma la pots aplicar per exemple a endreçar i organitzar la teva bústia del correu en carpetes. D’aquesta manera agilitzaràs el moment de buscar una informació i la trobaràs més fàcilment.
  • Netejar: aplicant aquest consell a la recerca de feina, pot ser molt útil amb l’exemple dels currículums que anem modificant durant la nostre recerca de feina. És molt comú guardar els arxius amb noms com “Curriculum3”, o “Curriculumnou". Elimina els arxius antics, i fes servir un nom el més professional possible.
  • Mantenir: Fer una revisió de les nostres carpetes a l’ordinador, papers que tenim sobre la taula, o la bústia de correu electrònic. És imprescindible fer aquesta tasca de manteniment i “supervisió”.

I el més important, és continuar aquestes pautes i mantenir-les en el temps. A priori, us poden semblar pautes que no importen o secundàries, però us seran de molta utilitat per avançar en la vostra recerca d’ocupació, tant important és el que fem com de la manera en què ho fem.

Aprofita aquest inici de setembre per posar en pràctica aquests consells, i endavant amb la recerca! El nostre equip de tècnics d’ocupació estan a la vostra disposició per tot allò que podeu necessitar. No oblideu tampoc fer ús de les Sales de Recerca de Feina en les que podeu trobar un gran ventall de recursos i assessorament dels professionals orientadors.

Imatge de Reorganitzar la Recerca de Feina


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA ENFEINA’T  
  Del 28 al 31 de gener, IMPO de l'Ajuntament de Badalona obre el procés d'inscripció del programa ENFEINA'T ...  
 
 
  Entrevista a Carme Aleu  
  Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines. ...  
 
 
  Novetats autònoms 2019  
  Et presentem les darreres novetats que entren en vigor al gener ...  
 
 
  Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
  Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació ...  
   
 
AVÍS LEGAL