IMPO > Notícies > No perdis la teva oportunitat de formar-te en l’ús de tecnologies per a la teva recerca de feina.
    « Tornar al llistat  
    No perdis la teva oportunitat de formar-te en l’ús de tecnologies per a la teva recerca de feina.  
 
    ORIENTA’T | 14-09-2018
   
    Us presentem els 2 darrers cursos d’iniciació bàsica per la recerca de feina d’aquest any.
 

 

Avui dia la tecnologia és clau i té un pes enorme en gairebé qualsevol àmbit, inclòs el mercat laboral. Les noves formes d'interactuar mitjançant Internet han modelat els canals d'informació i comunicació, propiciant que sorgeixin noves i diferents maneres de buscar feina.

La població jove és, habitualment, la que més coneix i aprofita les noves tecnologies. Persones en edat més adulta poden ser més reticents a l'ús d'aquesta nova metodologia, sobretot per la por, desconeixement i inseguretat que suposa qualsevol canvi. Actualment és molt fàcil adquirir coneixements informàtics bàsics que ens permetin aprofitar les noves oportunitats.

Des del Servei d’Orientació de l’IMPO,  us informem que ja estan oberts els cursos pels mesos d’octubre i novembre. S’adrecen a persones amb un nivell d'informàtica molt bàsic o pràcticament nul, que vulguin iniciar-se en aquest nou ventall de possibilitats que tenim davant. En aquests tallers monogràfics es treballen les accions més bàsiques, des de conèixer les funcions de teclat i ratolí,  crear un compte de correu electrònic i saber fer-ne ús, o inscriure's en una oferta de treball.

Si bé les borses de treball i els portals d'ocupació online són una eina molt útil, la veritable revolució va arribar amb les xarxes socials, també conegudes com a tecnologies 2.0.

Les xarxes socials van començar a consolidar-se i a estar present en la vida quotidiana de la majoria de la població a mitjans de 2007, sobretot entre els més joves. La normalització d'aquesta nova forma d'interactuar entre usuaris va causar una revolució del món de l’ informació online. Les xarxes socials personals i professionals van començar a recollir xifres astronòmiques d'usuaris, facilitant la tasca de conèixer a gent i empreses del teu sector, una opció realment útil en un mercat laboral on el 80% de les insercions es realitzen a través de contactes.

A partir de 2013 van començar a popularitzar-se els smartphones i la gent va començar a accedir a Internet des de qualsevol lloc i a qualsevol moment.  Actualment el 70% dels usuaris accedeix a Internet mitjançant el seu telèfon mòbil o tablet, propiciant un auge en la creació d’App’s orientades a la recerca de feina.

Si t’interessa inscriure’t en els tallers formatius sobre Tic’s o rebre informació i assessorament sobre el tema, consulta als tècnics d’orientació de les Sales de Recerca de Feina. Consulta dates i places disponibles.

Imatge de Xarxes Socials de Introducció a les noves tecnologies.


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

Síguenos en nuestras redes sociales:

Acceso a Facebook de IMPOAcceso a Twitter de IMPOAcceso a LinkedIn de IMPOAcceso a Youtube de IMPOAcceso a Google  de IMPOAcceso a EventBrite de IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fins a 10.000€ per als joves emprenedors inscrits la Garantia Juvenil  
  Es tracta d’una subvenció que poden demanar els joves que es donin d'alta com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. ...  
 
 
  Del Mooc al Nooc. Saps què és un Nooc?  
  Nou model formatiu ràpid, especialitzat i online. ...  
 
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
   
 
AVÍS LEGAL