IMPO > Notícies > Entrevistes de selecció en diferit
    « Tornar al llistat  
    Entrevistes de selecció en diferit  
 
    ORIENTA’T | 24-09-2018
   
    En aquesta ocasió, us parlarem d’aquest tipus d’entrevistes que us podeu trobar durant un procés de selecció de personal.
 

Les noves tecnologies formen part del nostre dia a dia, i també, evidentment, han fet acte de presència als processos de selecció de personal.

Ja hem parlat en vàries ocasions de les entrevistes via Skype, les quals permeten estalviar costos quant a temps i desplaçaments, tant al personal de selecció com a les persones candidates.

Però, hi ha un altre modalitat, que també fa servir les tecnologies, que són les entrevistes pregravades. El personal encarregat de la selecció grava les diferents preguntes i les envia a les  persones candidates. Aquestes, igualment, han de gravar un vídeo amb les respostes a les preguntes, i enviar-ho a la empresa.

Si et trobes amb aquest tipus d’entrevista, aprofita el fet de que no sigui en el moment, i segueix aquests consells abans d’enviar el vídeo amb les respostes:

  • Visualitza el vídeo detalladament amb les preguntes, prenent nota d’aquells aspectes concisos que et preguntes
  • Escriu en un full les respostes que donaries per tal de si les veus ben detallades, explicades i raonades.
  • Posa’t davant del mirall i comença a fer la entrevista. D’aquesta manera, et podràs veure, i escoltar, valorant el teu estil comunicatiu i el contingut de les teves respostes
  • Fes el punt anterior tantes vegades com calgui. La pràctica és la que ajuda.
  • Visualitza el vídeo que gravis finalment i que voldries enviar, per poder detectar possibles errades o aspectes a millorar

Si tens dubtes de com afrontar la entrevista de feina per a poder superar-la amb èxit, vine a les nostres Sales de Recerca de Feina. Els tècnics d’ocupació t’ajudaran en tot allò que calgui.

Imatge de les xarxes socials de la noticia | Entrevistes de selecció en diferit


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL