IMPO > Notícies > Entrevista del nou cas d'èxit de l'empresa | "Bar La Solera"
    « Tornar al llistat  
    Entrevista del nou cas d'èxit de l'empresa | "Bar La Solera"  
 
    EMPRÈN | 26-09-2018
   
    El programa Reempresa ajuda amb assessorament gratuït a les persones que volen traspassar el seu negoci o adquir-ne un.
 

 

L'IMPO a través del programa Reempresa proporciona assessorament gratuït i neutral per a totes aquelles persones que estan pensant en cedir el seu negoci (les persones cedents) o adquirir-ne un que estigui en funcionament (que anomenem les persones reemprenedores), posant-los en contacte i realitzant un acompanyament durant tot el procés de transmissió fins la signatura del contracte de compravenda.

Us transcrivim l’entrevista que hem realitzat al reemprenedor d’aquest nou cas d’èxit, Naveed Ahmad Hussain, de 28 anys. El negoci objecte de l’operació, realitzada el 10 d’agost d’enguany, és "Bar La Solera", situat a Rambla Sant Joan, nº 250, a Badalona.

 

  • Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

Naveed (R): Vaig començar la carrera universitària d'Enginyeria Industrial, però no la vaig finalitzar. La meva experiència és com a Tècnic comercial en maquinària industrial.

  • Quines són les motivacions que l’han impulsat a venir a Reempresa?

Naveed (R): La meva intenció al participar en el programa va ser perquè necessitava informació i assessorament a l’hora de reprendre un negoci que ja es trobava en funcionament.

  • Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?

Naveed (R): La idea de portar un bar/restaurant va derivar de la idea de tenir un lloc de menjar exòtic al centre de Barcelona. Lamentablement dur a terme aquesta idea no era possible degut als elevats preus de Barcelona. Per tant, la derivem a un bar restaurant, amb l'esperança d'algun dia tenir un lloc de menjar ràpid en centre de Barcelona.

  • Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d’empreses?

Naveed (R): Estic molt agraït a Reempresa, ja que em va servir de guia en tot moment. Des d’un primer moment com a filtratge de potencials cedents que m’interessaven segons sector, preu de cessió i zona, passant per la presa de contacte amb el cedent i el suport durant tot el procés  d’acompanyament, fins arribar a signar el contracte de compravenda de l’activitat.

  • Amb quantes empreses ha tingut contacte?  Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?

Naveed (R): vaig tenir contacte amb dues empreses que inicialment m’interessaven al veure els anuncis a la web http://www.reempresa.org/Vull-Reemprendre/Anuncis-de-cedents. Amb la primera només  hi va haver una reunió, no m’encaixava del tot el projecte. Amb la segona va anar molt bé, fins arribar a signar un contracte de compravenda, i es per això que estem fent l’entrevista. L’experiència amb Reempresa ha estat molt reconfortant, degut al personal amb una experiència real del mercat.

  • Quines són les avantatges i les dificultats que s’ha trobat en aquest camí per a reemprendre?

Naveed (R): Els avantatges han estat trobar-nos amb un local ja completament hàbil per desenvolupar l’activitat, on hem realitzat molt poques reformes perquè sigui operatiu, però d'altra banda la dificultat recau en adaptar la clientela als nous productes que s'oferiran i que tinc pensat introduir.

  • Ha seguit la formació proposada per Reempresa? És útil per a encarar el procés de compravenda?

Naveed (R): He realitzat el curs impartit per Reempresa a Barcelona, i ho considero molt útil per al procés de compravenda, no solament la teoria impartida, sinó també l'experiència que es comparteix amb altres companys de formació que desitgen reprendre una empresa.

  • Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?

Naveed (R): Recomanaria recopilar tota la informació per saber com es gestiona una empresa. Cercar empreses semblants i intentar intuir com funcionen, quin tipus de clientela tenen, etcètera. Recomanaria encaridament Reempresa.  

Imatge Xarxes socials de la noticia de Reempresa: Entrevista

Si desitja informació, tant si té un negoci per cedir o vol agafar-ne un, pot concertar una entrevista amb Albert Badia Ripoll en el telèfon 93 460 52 00 o enviar un correu a sae@impo.cat.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL