IMPO > Notícies > Fes-te visible als portals web
    « Tornar al llistat  
    Fes-te visible als portals web  
 
    ORIENTA’T | 24-10-2018
   
    Us facilitem algunes idees i consells per poder ser més visibles als portals de recerca de feina
 

 

Buscar feina a través d’ Internet forma part del nostre dia a dia. Ja no entenem la recerca de feina sense fer servir o un ordinador, o bé un dispositiu mòbil.

Avui en dia disposem de moltes pàgines web amb ofertes de feina, de fet, existeixen tantes que pots sentir-te desanimat o no ser capaç de poder decidir per quina comences o quines pots descartar. Per tal d’agilitzar el teu procés de recerca de feina, i accelerar la teva incorporació al mercat de treball, seria convenient que puguis escollir aquelles webs més adients pel teu perfil professional. Existeixen webs genèriques (algunes d’elles més conegudes que d’altres) i altres especialitzades per sectors professionals (temàtiques) que són més concretes, menys conegudes, i que poden ajustar-se millor al teu perfil i a la feina que busques.

És veritat que els portals de recerca de feina contenen formats, ja estandarditzats, on introduir informació laboral i professional. Deixen poc marge per poder escriure de forma lliure informació que pot ser d’utilitat de cara a destacar la teva candidatura. No obstant, hi han certs aspectes que pots treballar per poder fer-te més visible als portal.

  • Introdueix i redacta totes les teves dades amb el màxim d’atenció i detall possible. Hem de donar la mateixa importància a les dades que introduïm a un portal web que a les del currículum em format paper. De vegades per cansament o el propi desànim fa que deixem alguns apartats en blanc o poc detallats, inverteix tot el temps que calgui en tenir les dades completes, no és una pèrdua de temps, és una inversió !
  • Recorda actualitzar la data del teu currículum. Això, es fa automàticament si entres a fer qualsevol canvi al currículum però, si no has de fer cap canvi, existeix el botó per actualitzar  que farà el canvi de data automàticament
  • Posar certes paraules en majúscula les destacarà i les faran més visible. Pensa quines posaràs en majúscula, pot ser des de el nom de la teva professió, o una funció que hagis realitzat a una feina concreta, i que penses que pot ser interessant fer-la més destacada.

Per a qualsevol dubte o si necessites assessorament, consulta amb el personal tècnic de les nostres Sales de Recerca de Feina. En els Clubs de Feina disposem de llistats actualitzats de webs, tant els generalistes com els especialitzats, demana’ls als professionals orientadors.

Imatge Fes-te visible als portals web


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL