IMPO > Notícies > Fes-te visible als portals web
    « Tornar al llistat  
    Fes-te visible als portals web  
 
    ORIENTA’T | 24-10-2018
   
    Us facilitem algunes idees i consells per poder ser més visibles als portals de recerca de feina
 

 

Buscar feina a través d’ Internet forma part del nostre dia a dia. Ja no entenem la recerca de feina sense fer servir o un ordinador, o bé un dispositiu mòbil.

Avui en dia disposem de moltes pàgines web amb ofertes de feina, de fet, existeixen tantes que pots sentir-te desanimat o no ser capaç de poder decidir per quina comences o quines pots descartar. Per tal d’agilitzar el teu procés de recerca de feina, i accelerar la teva incorporació al mercat de treball, seria convenient que puguis escollir aquelles webs més adients pel teu perfil professional. Existeixen webs genèriques (algunes d’elles més conegudes que d’altres) i altres especialitzades per sectors professionals (temàtiques) que són més concretes, menys conegudes, i que poden ajustar-se millor al teu perfil i a la feina que busques.

És veritat que els portals de recerca de feina contenen formats, ja estandarditzats, on introduir informació laboral i professional. Deixen poc marge per poder escriure de forma lliure informació que pot ser d’utilitat de cara a destacar la teva candidatura. No obstant, hi han certs aspectes que pots treballar per poder fer-te més visible als portal.

  • Introdueix i redacta totes les teves dades amb el màxim d’atenció i detall possible. Hem de donar la mateixa importància a les dades que introduïm a un portal web que a les del currículum em format paper. De vegades per cansament o el propi desànim fa que deixem alguns apartats en blanc o poc detallats, inverteix tot el temps que calgui en tenir les dades completes, no és una pèrdua de temps, és una inversió !
  • Recorda actualitzar la data del teu currículum. Això, es fa automàticament si entres a fer qualsevol canvi al currículum però, si no has de fer cap canvi, existeix el botó per actualitzar  que farà el canvi de data automàticament
  • Posar certes paraules en majúscula les destacarà i les faran més visible. Pensa quines posaràs en majúscula, pot ser des de el nom de la teva professió, o una funció que hagis realitzat a una feina concreta, i que penses que pot ser interessant fer-la més destacada.

Per a qualsevol dubte o si necessites assessorament, consulta amb el personal tècnic de les nostres Sales de Recerca de Feina. En els Clubs de Feina disposem de llistats actualitzats de webs, tant els generalistes com els especialitzats, demana’ls als professionals orientadors.

Imatge Fes-te visible als portals web


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL