IMPO > Notícies > La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona
    « Tornar al llistat  
    La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona  
 
    EMPRÈN | 16-11-2018
   
    El 15 de novembre el BCIN ha acollit la VI Matinal de Reempresa
 
  • Álex Pastor, alcalde de la ciudad, ha volgut “agrair la tasca que desenvolupen els treballadors de l’Ajuntament, que són qui fan possible que Badalona sigui el municipi de la província amb més casos d’èxit del servei”.

  • Reempresa a Badalona ha evitat el tancament de 76 negocis que han permès salvaguardar 160 llocs de treball a la ciutat.

Badalona, 15 de novembre de 2018. El Centre de Negocis i Congressos de Badalona (BCIN)  ha acollit aquest dijous al matí la sisena edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors/es que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

L’acte, que ha reunit a un centenar d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, ha estat coordinat conjuntament amb el Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona i Grameimpuls de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.

Álex Pastor, alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Leandre Mayola, gerent de serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya i de la patronal Cecot i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya han estat presents a l’acte de benvinguda de la matinal.

A la jornada també hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’ajuntament, Jordi Subirana, així com el gerent del BCIN, Faustino Marin, entre diversos tècnics i caps de promoció econòmica dels diferents punts d’atenció participants a la matinal i representants d’entitats i associacions empresarials de la comarca.

En la seva intervenció, Álex Pastor, alcalde de la ciutat, ha volgut “agrair la tasca que desenvolupen els treballadors de l’Ajuntament, que són qui fan possible que Badalona sigui el municipi de la província amb més casos d’èxit del servei”.

Per Leandre Mayola, gerent de serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, ha posat de manifest el compromís de la Diputació de Barcelona amb Reempresa, un projecte que “ha permès evitar que es tanquessin un gran nombre de negocis per falta de relleu”.

Aquesta acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya, s’emmarca en el conveni de col·laboració que el 2016 van renovar la DIBA i la patronal Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 punts d’atenció de la demarcació de Barcelona.

En aquest sentit, Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya ha agraït públicament la implicació de la Diputació de Barcelona i dels seus ajuntaments i en especial als tècnics i tècniques que fan possible l’èxit del programa. Colomer ha destacat les 76 empreses de Badalona que no han hagut d’abaixar la persiana gràcies a Reempresa i els més de 160 llocs de treball que s’han salvaguardat amb la continuïtat d’aquests negocis.

Per últim, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya ha volgut posar èmfasi en “el treball conjunt entre la Diputació i la patronal Cecot i Autoocupació per seguir mantenint viu el teixit empresarial del nostre territori”. Per Abad, “Reempresa ha esdevingut el gran referent de la col·laboració publicoprivada” al nostre país.

L’acte s’ha estructurat en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa, un elevator pitch on diferents cedents han pogut presentar la seva empresa a diferents emprenedors amb poc més d’un minut i mig i un espai de matchings, on els participants han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

Durant l’espai de matchings, els cedents també han tingut l’oportunitat de reunir-se amb Gestors de Negoci de CaixaBank i han pogut resoldre dubtes relacionats en com poder finançar la compra d’una empresa.

Conveni amb la Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona i la patronal catalana Cecot treballen conjuntament per continuar estenent la Reempresa a la província de Barcelona amb l’objectiu de consolidar el model de la Reempresa, com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.


Sobre Reempresa
La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.
 

Imatge de Xarxes Socials de Matinal de Reempresa al BCIN el 15 de novembre

Projecte impulsat per:   Amb col·laboració amb:  

Logo del cecot

  Logo de l'Autoocupació  

 

 

 

 

Font Original: http://www.reempresa.org/Actualitat/Sala-de-Premsa/La-Matinal-de-la-Reempresa-aplega-a-mes-de-100-empresaris-i-emprenedors-a-Badalona


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Salari mínim de referència dels catalans i catalanes.  
  Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, els resultats d’aquest càlcul es presentaran en un màxim de tres mesos. ...  
 
 
  RÈCORD HISTÒRIC D’OCUPACIÓ AL SECTOR TURÍSTIC  
  Catalunya, la segona Comunitat Autònoma amb major augment d’ocupació en el sector turístic al mes de juliol. ...  
 
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
   
 
AVÍS LEGAL