IMPO > Notícies > III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable
    « Tornar al llistat  
    III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
 
    ORIENTA’T | 07-12-2018
   
    Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat
 

El 14 de novembre va tenir lloc al BCIN la III Jornada de Responsabilitat Social. Un espai de trobada d’empreses responsables per una societat responsable. Una oportunitat per al diàleg i per compartir experiències entre empresaris, tècnics de Recursos humans i professionals implicats en millorar les organitzacions  introduint valors i criteris ètics a la gestió de les persones.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud, conjuntament amb la Fundació Intermèdia i el programa Incorpora de la Fundació la Caixa, van organitzar la III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Empreses Responsables per una Societat Sostenible, a l’auditori del Centre de Convencions i Negocis de Badalona ( BCIN ).

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, va donar la benvinguda a les persones assistents i va encoratjar a les empreses assistents a comprometre’ns amb les persones que poden tenir més dificultat per accedir al mercat de treball amb igualtat d’oportunitats.

Van presentar les seves ponències Roser Martí, del Servei de Prevenció Integral de SEPRA, on va exposar el model per a l’excel·lència, la salut empresarial i la sostenibilitat, i  Eva Navas, tècnica del programa de responsabilitat social de l’empresa de transport i mobilitat urbana TUSGSAL, que va exposar el programa per l’ integració de la Responsabilitat Social en l’estratègia de l’empresa. Tant l’una com l’altra  van ser valorades per públic assistent com a models que poden contribuir a desenvolupar nous contextos més respectuosos, igualitaris i responsables tant amb les persones com amb el seu entorn social.

La segona part de la jornada va estar constituïda per una taula rodona d’empreses, que van exposar algunes de les decisions i pràctiques implementades en les seves organitzacions, i que tenien la finalitat d’introduir millores en la gestió que repercuteixen en el clima laboral, la igualtat i en l’entorn social de l’empresa. Valors i principis ètics per fer del treball productiu un espai de creixement professional i personal digne i respectuosa amb l’entorn.

Les empreses participants en la taula d’experiències socialment responsables van ser; Anudal Industrial, Fundación Intermèdia, Ikea Ibèrica Badalona, La Sargantana, residències L’Onada i Urbacet.

A la jornada i van assistir un total de més de 110 persones, entre representants de la Federació d’empresaris, responsables empresarials, personal tècnic en promoció econòmica i de l’ocupació tant de Badalona com de la comarca.

El tancament de l’acta va estar a càrrec de Josep Maria Puente president de la Federació d’Empresaris de Badalona, integrat en la PIMEC.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Relació de persones seleccionades i suplents per al programa Badalona Pren el Relleu 2019-20  
  Publicació de les persones seleccionades i suplents per al programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona ...  
 
 
  Inici de curs Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials.  
  El 4 de setembre engeguem el curs Atenció sociosanitària per treballar en institucions. ...  
 
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
   
 
AVÍS LEGAL