IMPO > Notícies > Reempresa: Nou cas d'èxit
    « Tornar al llistat  
    Reempresa: Nou cas d'èxit  
 
    EMPRÈN | 18-12-2018
   
    Entrevista del cas d'èxit de l'empresa "Modart Fernanda"
 

L'IMPO ofereix assessorament gratuït per a totes aquelles persones que estan pensant en cedir el seu negoci o adquirir-ne un que estigui en funcionament.

Us transcrivim l'entrevista que hem realitzat a les dues parts d’aquest cas d’èxit del programa REEMPRESA

 • Nom de l’empresa: Modart Fernanda (Parada exterior nº3 Mercat Municipal Sagrada Família).
 • Ubicació: Padilla nº 255, Mercat Municipal Sagrada Família
 • Nom de la cedent (C - Cedent): Fernanda Becerra Becerra
 • Nom de la reemprenedora (R - Reemprenedora): Carme Álvarez Boronat

Preguntes

 • Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

Fernanda (C): L’empresa es troba ubicada a una parada exterior del Mercat Municipal de la Sagrada Família, dedicada a la venda de roba de senyora, a més d’altres complements de moda: bijuteria, polseres, arracades, collarets, mocadors, regals, etcètera.

Carme (R): Com ja ha explicat la Fernanda, es tracta d’una parada exterior del mercat que ven roba de senyora, encara que la meva idea és oferir un altre tipus de producte per un altre tipus de client diferent.

 • Per què vas decidir posar-la a la venda?

Fernanda (C): El negoci es troba en funcionament des de l’any 2015 i he tingut aquest negoci amb il·lusió i com a suport de vida. El tracte amb la clientela i la qualitat de la roba han estat sempre el meu segell d'identitat. Segueix tenint una bona acollida a la ciutat amb els clients de sempre i de nous que van en augment.
No obstant, vull cedir el meu negoci degut a un canvi de professió i em vaig dirigir a Reempresa amb la intenció de trobar un reemprenedor amb la motivació suficient per continuar el negoci i millorar la seva facturació actual.

 • Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

Carme (R): Abans de conèixer Reempresa em trobava a l’atur i degut a la situació actual del mercat laboral i la impossibilitat de trobar una feina estable, vaig decidir reemprendre aquesta empresa com a repte personal important al haver estat treballant al sector des de fa molts anys, primer com a dependenta i posteriorment com a encarregada al sector tèxtil.

 • Vols fer algun canvi o innovació?

Carme (R): La meva intenció és vendre roba per nadons i nens. Es tracta, doncs, de comercialitzar aquest tipus d'articles a través d'una parada al Mercat Municipal de la Sagrada Família, a Barcelona, arribant així a un mercat més ampli, ja que aquest mercat atrau no només a la gent del barri, sinó a una gran quantitat de clients de pas que s'acosten a comprar tot tipus de productes.

No obstant això, un cop consolidada la clientela i atenent a les seves necessitats, potser em plantejaria oferir nous productes o serveis.

 • Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

Carme (R): Com he comentat anteriorment, disposo de gairebé 20 anys d’experiència en el sector tèxtil i de venda al públic, per tant, el fet de conèixer el sector i tractant-se d’una empresa en funcionament que ja disposa d’una cartera de clients, em dóna molta més seguretat i garanties d’èxit que si hagués de crear l’empresa des de zero.

 • Quin servei us ha ofert Reempresa?

Fernanda (C): Gràcies a Reempresa he pogut cedir el meu negoci a una reemprenedora amb l’experiència i la motivació suficient que suposa deixar la meva empresa en bones mans i d’aquesta manera donar-li continuïtat, amb la mateixa il·lusió que quan jo vaig començar l’activitat.

Carme (R): Amb l’ajuda de Reempresa, m’han guiat durant tots els passos que havíem de fer durant tot el procés de transmissió del negoci, ja sigui des de l’elaboració d’un pla de Reempresa per estudiar la viabilitat del negoci, passant per la redacció del precontracte de compravenda per poder capitalitzar l’atur, fins la redacció del contracte definitiu de compravenda. Això sempre des d’un punt de vista neutral per totes dues parts i de forma confidencial.

 • Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

Fernanda (C): El consell que donaria a altres cedents és que tinguin molt clar el tipus de cessió que volen realitzar, ja que això facilitarà molt les negociacions amb possibles reemprenedors candidats. Això ho he aconseguit aportant la documentació necessària de la meva empresa que ha permet fer una correcta valoració de la mateixa i en conseqüència plantejar la transmissió de forma més argumentada i sòlida. 

Carme (R): Que es posi en contacte amb el seu punt local de Reempresa! Gràcies a aquest servei gratuït he tingut la seguretat de que la informació proporcionada per l’empresa és verídica, al ser verificada i validada pels consultors que porten el programa, a més de tenir el suport i recolzament dels tècnics del IMPO de l’Ajuntament de Badalona durant tot el procés.

 

Imatge de Xarxes socials de odart Fernanda (Parada exterior nº3 Mercat Municipal Sagrada Família)

 

Si desitja informació, tant si té un negoci per cedir o vol agafar un, pot concertar una entrevista amb Albert Badia Ripoll en el telèfon 93 460 46 08 o enviar un correu a sae@impo.cat.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Relació de persones seleccionades i suplents per al programa Badalona Pren el Relleu 2019-20  
  Publicació de les persones seleccionades i suplents per al programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona ...  
 
 
  Inici de curs Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials.  
  El 4 de setembre engeguem el curs Atenció sociosanitària per treballar en institucions. ...  
 
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
   
 
AVÍS LEGAL