IMPO > Notícies > Inici programa de treball i formació – TRFO 2018
    « Tornar al llistat  
    Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
 
    IMPO | 04-01-2019
   
    Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació
 

Del 7 a l’11 de gener de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball I Formació.

Accions Principals:

Experiència laboral:

Contractació laboral a temps complert de 142 persones en situació d’atur, amb la següent classificació:

  • Línia PANP (persones aturades no perceptores):
  • 56 treballadors/-res durant 6 mesos que siguin aturats de llarga durada, no perceptors de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys .
  • 25 treballadors/-res majors de 52 anys durant 12 mesos; tots ells no perceptors de prestacions i o subsidis per desocupació i aturats de llarga durada*. Prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.
  • Línia PRGC (persones destinatàries de la renda garantida de la ciutadania):
  • 39 treballadors/-res aturats durant 6 mesos i
  • 4 treballadors/-res aturats majors de 52 anys durant 12 mesos; tots ells destinataris de la renda garantida de la ciutadania.
  • Línia DONA: 18 treballadores aturades durant 12 mesos. Dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur) i/o dones de més de 52 anys amb situació d’atur de molt llarga durada**.

*S' entén per persones en situació d'atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació

**S'entén per dones en situació d'atur de molt llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

Accions formatives: desenvolupament d’una activitat formativa professionalitzadora, d’una durada aproximada de 80-200 hores, impartida durant el contracte de treball dins de l’horari laboral.

La data d’inici del programa es preveu sigui el 31/01/2019.

Si esteu interessats, heu adreçar-vos entre el 7 a l’11 de gener de 2019 a les Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjat a continuació.

Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Servicio de Empleo Público Estatal i Fons Social Europeu.

 

 

Imatge de Xarxes Socials de TRFO

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Relació de persones seleccionades i suplents per al programa Badalona Pren el Relleu 2019-20  
  Publicació de les persones seleccionades i suplents per al programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona ...  
 
 
  Inici de curs Atenció Sociosanitària a Persones en Institucions Socials.  
  El 4 de setembre engeguem el curs Atenció sociosanitària per treballar en institucions. ...  
 
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
   
 
AVÍS LEGAL