IMPO > Notícies > Inici programa de treball i formació – TRFO 2018
    « Tornar al llistat  
    Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
 
    IMPO | 04-01-2019
   
    Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació
 

Del 7 a l’11 de gener de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball I Formació.

Accions Principals:

Experiència laboral:

Contractació laboral a temps complert de 142 persones en situació d’atur, amb la següent classificació:

  • Línia PANP (persones aturades no perceptores):
  • 56 treballadors/-res durant 6 mesos que siguin aturats de llarga durada, no perceptors de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys .
  • 25 treballadors/-res majors de 52 anys durant 12 mesos; tots ells no perceptors de prestacions i o subsidis per desocupació i aturats de llarga durada*. Prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.
  • Línia PRGC (persones destinatàries de la renda garantida de la ciutadania):
  • 39 treballadors/-res aturats durant 6 mesos i
  • 4 treballadors/-res aturats majors de 52 anys durant 12 mesos; tots ells destinataris de la renda garantida de la ciutadania.
  • Línia DONA: 18 treballadores aturades durant 12 mesos. Dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur) i/o dones de més de 52 anys amb situació d’atur de molt llarga durada**.

*S' entén per persones en situació d'atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació

**S'entén per dones en situació d'atur de molt llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

Accions formatives: desenvolupament d’una activitat formativa professionalitzadora, d’una durada aproximada de 80-200 hores, impartida durant el contracte de treball dins de l’horari laboral.

La data d’inici del programa es preveu sigui el 31/01/2019.

Si esteu interessats, heu adreçar-vos entre el 7 a l’11 de gener de 2019 a les Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjat a continuació.

Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Servicio de Empleo Público Estatal i Fons Social Europeu.

 

 

Imatge de Xarxes Socials de TRFO

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL