IMPO > Notícies > Del E-learning al X learning
    « Tornar al llistat  
    Del E-learning al X learning  
 
    ORIENTA'T | 31-01-2019
   
    Les demandes de l’actual mercat laboral fan que el sistema de formació també s’adapti als nous temps.
 

Avui en dia parlar de que el mercat laboral requereix certes competències a les persones treballadores, és un fet. D’entre les competències més demandades, està la creativitat... però... com es pot ensenyar, i aprendre, una competència tant intrínseca?

D’aquesta necessitat de treballar certes competències i/o habilitats, neixen escoles o espais on es fomenten, fora de l’itinerari eduactiu formal.

Segons explica aquest article: “La mayoría de las escuelas de nueva generación ya están apostando por un modelo educativo basado en la experiencia del alumno y su aprendizaje con un claro cambio en la cadena de valor tradicional donde el foco estaba en el profesor y el contenido y no en el aprendizaje y la experiencia.”

La nova era posa el punt de partida en l’alumnat, i en la seva experiència i bagatge: “Resulta una locura pensar que los modelos educativos no cambien en los próximos años, y se adapten a una generación de alumnos más inquietos y que poseen la información al alcance de un clic. Pero es importante saber que aunque la información está en todas partes, no se debe confundir con la formación online. La formación online trata de poner al alumno en el centro del aprendizaje, mientras que el papel del profesor queda relegado a un segundo plano como moderador.”

Si vols més informació, clica aquí: https://www.lavanguardia.com/vida/20181228/453783385999/del-elearning-al-xlearning-nuevo-aprendizaje-experiencias-brl.html

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fins a 10.000€ per als joves emprenedors inscrits la Garantia Juvenil  
  Es tracta d’una subvenció que poden demanar els joves que es donin d'alta com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. ...  
 
 
  Del Mooc al Nooc. Saps què és un Nooc?  
  Nou model formatiu ràpid, especialitzat i online. ...  
 
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
   
 
AVÍS LEGAL