IMPO > Notícies > Andrés Miravete |Dissenyador de pàgines web i màrqueting digital
    « Tornar al llistat  
    Andrés Miravete |Dissenyador de pàgines web i màrqueting digital  
 
    EMPRÈN | 04-02-2019
   
    Entrevista a Andrés, que el proper 1 de febrer posa al vostre servei els seus coneixements.
 

Andrés Miravete ha treballat molts anys en el departament publicitari d'un diari. És allà on es dóna compte que el més important per a una empresa és que la coneguin, per a això han de fer-se visibles, i què millor lloc avui en dia que internet?

Andrés ha posat en marxa la seva pròpia empresa de creació de pàgines web per ajudar les petites i mitjanes empreses que vulguin captar nous clients o simplement ser més visibles per a tots els usuaris. En el món en què vivim envoltats de tanta tecnologia sembla que si no estàs a Internet no existeixes.

 

Quines han estat les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

Sóc emprenedor per naturalesa i crec en el que faig. Sé que funciona i que puc ajudar petits i mitjans empresaris a fer que el seu negoci millori.

Quins són els propers passos que vas a realitzar?

Em dedico al disseny fa molts anys, i ara torno a dedicar-me, així que els següents passos són atendre els clients que ja tinc i créixer amb nous clients.

Quins consells donaries a altres emprenedors?

Difícil donar consells. El que a mi m'ha ajudat és tenir passió pel que faig i també m'ha servit el formar-me, estar molt format ha estat bàsic per a mi.

En què t'ha ajudat l'IMPO?

L’Impo m'ha ajudat a donar els últims passos en la creació de l'empresa, m'ho ha fet fàcil. M'ha resolt tots els dubtes amb rapidesa i d'una manera molt professional. El recomano 100x100.

 

www.newlemondigital.com

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL