IMPO > Notícies > Carles Lluís i Gabaldà | Assessor de Màrketing
    « Tornar al llistat  
    Carles Lluís i Gabaldà | Assessor de Màrketing  
 
    EMPRÈN | 07-03-2019
   
    Entrevista a Carles Lluís i Gabaldà
 

En Carles Luis ha treballat més de 20 anys en el món de la comunicació i el màrketing, especialment en el màrketing online orientat a la captació de fons.

Ja sigui per a associacions, en temes de Fundraising, o per d’altres tipus d’entitats i empreses, la seva intenció és posar les eines i el coneixement adquirit per a realitzar tasques de captació de fons, clients i posicionament web, sense oblidar la gran importància que tenen les xarxes socials i el màrketing de continguts en la promoció tant de les activitats com de les campanyes.

Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

Després de molt de temps treballant en una empresa no estava segur de voler repetir la experiència en una altra, perquè acaba sent monòton. Tampoc estic en una franja de edat que em permeti canviar de feina cada pocs anys, de forma que muntar una empresa era una forma d'aplicar la meva experiència laboral en diferents llocs, aportant valor i traient-ne experiències diverses. El fet de tenir una idea i un projecte m'ha ajudat a aconseguir els clients necessaris per a iniciar el projecte.

Quins són els teus propers passos?

.Consolidar clients i aconseguir-ne de nous. Muntar una Associació que em permeti compartir els meus coneixements sobre el camps amb altres organitzacions i, més endavant, mirar de canviar a una altra figura jurídica que no sigui la d'autònom.

Quins consells donaries a altres emprenedors?

Idea i projecte. Mira com podem aportar el nostre expertise aportant valor. Analitzar la viabilitat, mirar la competència i dirigir-nos a clients potencials cercant informació.  

¿En què t’ha ajudat l’IMPO?

M'ha ajudat molt, tant en la tramitació de l'alta com en l'assessorament previ. Dóna molta confiança saber que tens un equip darrera teu preparat per ajudar-te i orientar-te.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL