IMPO > Notícies > Últims dies per la Preinscripció al Programa Acredita’t
    « Tornar al llistat  
    Últims dies per la Preinscripció al Programa Acredita’t  
 
    ORIENTA'T | 11-03-2019
   
    Especialitat de Condicionament físic i ioga / Dependència i teleassistència i Places vacants d’instal•lacions elèctriques i automàtiques.
 

El programa Acredita’t va dirigit a totes aquelles persones que tenen experiència laboral en un sector però no tenen cap reconeixement oficial.  Els participants  poden reconèixer la seva experiència professional i aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses, i d’aquesta manera afavorir la integració i la promoció professional.

El  termini per emplenar la sol·licitud de preinscripció per participar en el programa Acredita’t és  del  22 de febrer fins el  12 de març de 2019.

Les persones interessades en participar han d’emplenar de forma telemàtica  la sol·licitud de preinscripció sol·licitud de preinscripció. No més tard del 15 de març de 2019 es publica la llista de candidats i dels centres on han de presentar la documentació justificativa.

Per a obtenir una informació més detallada del procés, les qualificacions professionals convocades, així com el nombre de places consultar el web:

http://acreditat.gencat.cat/ca/index.html

 

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació-IMPO Ajuntament de Badalona com a punt d'informació us pot donar orientació del procediment i resoldre qualsevol dubte al respecte.

 

Per  a informar-te, consulteu als tècnics d’ocupació de la Sales de Recerca de Feina que us adreçaran a les tècniques habilitades i expertes en la matèria.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL