IMPO > Notícies > Fires d’ocupació 2019
    « Tornar al llistat  
    Fires d’ocupació 2019  
 
    ORIENTA'T | 18-03-2019
   
    Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina.
 

Quan parlem de fer recerca de feina efectiva, no només ens referim a fer inscripció a diferents portals web. Una acció que també podem fer quan estem buscant feina és assistir a les diferents fires d’ocupació que esdevenen dins del nostre territori.

Són un espai adient on poder contactar amb personal de recursos humans que necessiten reclutar personal, i també es pot aprofitar per conèixer empreses i noves oportunitats professionals.

En definitiva, et poden propiciar unes avantatges davant els mètodes més “tradicionals”. Segons Neus Bosch, orientadora de Educaweb; Daniel Núñez, técnico de intermediación laboral en la Fundación Intermedia, Ana Miguel Martínez, formadora y orientadora de ocupación del Servei d'Ocupació de Catalunya, y Arancha Ruiz, Headhunter & Talentist, Blogger de Historias de Cracks y autora del libro Qué busca el headhunter, alguns d’aquestes avantatges són:

  • Oferir un espai on poder trobar-nos amb professionals de recursos humans i empreses que ens poden interessar, que, en general, no són de fàcil accés.
  • Pot ser també un moment adient per obtenir informació envers el perfil que cerquen, les característiques més demandades, etc.
  • És també un moment ideal per conèixer la situació real del mercat laboral.
  • Hi han tallers d’orientació laboral on poder assistir per rebre consells i idees de com enfocar la recerca de feina
  • També són un espai on acostumen a haver-hi conferències envers el mercat laboral i els diferents sectors professionals.

 

Les properes fires a Barcelona són:

 

Estudiants universitaris des de 3er any de carrera, acabat fa poc la titulació universitària, i titulats fins 35 anys amb experiència professional.

Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona)

19 de març

 

Joves d’ entre 16 i 35 anys

Fira de Barcelona (Barcelona)

20 a 22 de març

 

Personas amb discapacitat

Museu Marítim de Barcelona (Barcelona)

4 y 5 de juny

 

Per a més informació, cliqueu aquí: https://www.educaweb.com/noticia/2019/01/17/ferias-empleo-2019-ventajas-consejos-aprovecharlas-18680/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL