IMPO > Notícies > Fires d’ocupació 2019
    « Tornar al llistat  
    Fires d’ocupació 2019  
 
    ORIENTA'T | 18-03-2019
   
    Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina.
 

Quan parlem de fer recerca de feina efectiva, no només ens referim a fer inscripció a diferents portals web. Una acció que també podem fer quan estem buscant feina és assistir a les diferents fires d’ocupació que esdevenen dins del nostre territori.

Són un espai adient on poder contactar amb personal de recursos humans que necessiten reclutar personal, i també es pot aprofitar per conèixer empreses i noves oportunitats professionals.

En definitiva, et poden propiciar unes avantatges davant els mètodes més “tradicionals”. Segons Neus Bosch, orientadora de Educaweb; Daniel Núñez, técnico de intermediación laboral en la Fundación Intermedia, Ana Miguel Martínez, formadora y orientadora de ocupación del Servei d'Ocupació de Catalunya, y Arancha Ruiz, Headhunter & Talentist, Blogger de Historias de Cracks y autora del libro Qué busca el headhunter, alguns d’aquestes avantatges són:

  • Oferir un espai on poder trobar-nos amb professionals de recursos humans i empreses que ens poden interessar, que, en general, no són de fàcil accés.
  • Pot ser també un moment adient per obtenir informació envers el perfil que cerquen, les característiques més demandades, etc.
  • És també un moment ideal per conèixer la situació real del mercat laboral.
  • Hi han tallers d’orientació laboral on poder assistir per rebre consells i idees de com enfocar la recerca de feina
  • També són un espai on acostumen a haver-hi conferències envers el mercat laboral i els diferents sectors professionals.

 

Les properes fires a Barcelona són:

 

Estudiants universitaris des de 3er any de carrera, acabat fa poc la titulació universitària, i titulats fins 35 anys amb experiència professional.

Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona)

19 de març

 

Joves d’ entre 16 i 35 anys

Fira de Barcelona (Barcelona)

20 a 22 de març

 

Personas amb discapacitat

Museu Marítim de Barcelona (Barcelona)

4 y 5 de juny

 

Per a més informació, cliqueu aquí: https://www.educaweb.com/noticia/2019/01/17/ferias-empleo-2019-ventajas-consejos-aprovecharlas-18680/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL