IMPO > Notícies > Irene Ruiz Posadas | Dissenyadora
    « Tornar al llistat  
    Irene Ruiz Posadas | Dissenyadora  
 
    EMPRÈN | 25-03-2019
   
    Entrevista a l'emprenedora Irene Ruiz.
 

La Irene va estudiar Medis audiovisuals a la UPC, i desprès d’uns anys treballant per compte d’altres, ha decidit iniciar la seva activitat com a autònoma. Es dedica a l’edició de vídeos, la fotografia i el disseny gràfic, camps que estan molt relacionats entre ells i als que hi dedica el seu temps i esforç per poder fer d’aquestes activitats el seu present i futur.

· Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

El camp de la fotografia, el vídeo i el disseny gràfic solen estar lligats a la figura de l’autònom, ja que acostumen a ser feines per projectes o temporals. Desprès d’haver encadenat contractes temporals vaig decidir que la millor opció per dedicar-me a aquests camps seria fer-me autònoma.

· Quins són els teus propers passos?

Fins ara havia estat treballant i tirant endavant molts projectes, però al iniciar l’activitat per compte propi he de dedicar-me a promocionar el meu negoci. Per això estic definint una marca pròpia amb la qual donar-me visibilitat i poder arribar a més clients. Els propers passos són definir aquesta “marca personal” i crear un web i xarxes socials en les que poder penjar la feina que vaig realitzant.

· Quins consells donaries a altres emprenedors?

Encara no podria donar cap consell perquè fa pocs dies que sóc autònoma però crec que és una bona oportunitat pels joves emprenedors agafar aquest camí.

· En què t’ha ajudat l’impo?

Des de l’inici ha estat de gran ajuda, ja que he pogut resoldre tots els dubtes que m’han sorgit, a més d’assessorar-me de forma personalitzada en el meu cas en concret. Per mi ha estat l’ajuda per poder decidir-me a donar-me d’alta com autònoma.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL