IMPO > Notícies > Irene Ruiz Posadas | Dissenyadora
    « Tornar al llistat  
    Irene Ruiz Posadas | Dissenyadora  
 
    EMPRÈN | 25-03-2019
   
    Entrevista a l'emprenedora Irene Ruiz.
 

La Irene va estudiar Medis audiovisuals a la UPC, i desprès d’uns anys treballant per compte d’altres, ha decidit iniciar la seva activitat com a autònoma. Es dedica a l’edició de vídeos, la fotografia i el disseny gràfic, camps que estan molt relacionats entre ells i als que hi dedica el seu temps i esforç per poder fer d’aquestes activitats el seu present i futur.

· Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

El camp de la fotografia, el vídeo i el disseny gràfic solen estar lligats a la figura de l’autònom, ja que acostumen a ser feines per projectes o temporals. Desprès d’haver encadenat contractes temporals vaig decidir que la millor opció per dedicar-me a aquests camps seria fer-me autònoma.

· Quins són els teus propers passos?

Fins ara havia estat treballant i tirant endavant molts projectes, però al iniciar l’activitat per compte propi he de dedicar-me a promocionar el meu negoci. Per això estic definint una marca pròpia amb la qual donar-me visibilitat i poder arribar a més clients. Els propers passos són definir aquesta “marca personal” i crear un web i xarxes socials en les que poder penjar la feina que vaig realitzant.

· Quins consells donaries a altres emprenedors?

Encara no podria donar cap consell perquè fa pocs dies que sóc autònoma però crec que és una bona oportunitat pels joves emprenedors agafar aquest camí.

· En què t’ha ajudat l’impo?

Des de l’inici ha estat de gran ajuda, ja que he pogut resoldre tots els dubtes que m’han sorgit, a més d’assessorar-me de forma personalitzada en el meu cas en concret. Per mi ha estat l’ajuda per poder decidir-me a donar-me d’alta com autònoma.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL