IMPO > Notícies > Després d’una FIRA D’OCUPACIÓ O FORMACIÓ… què?
    « Tornar al llistat  
    Després d’una FIRA D’OCUPACIÓ O FORMACIÓ… què?  
 
    ORIENTA’T | 26-03-2019
   
    A continuació et facilitem alguns consells de tasques que pots fer una vegada ja has visitat una fira del món laboral i/o educatiu.
 

En les darreres setmanes, hem publicat al nostre web algunes notícies relacionades amb properes edicions de fires, relatives tant la recerca de feina, com a l’àmbit de formació. Us animem a anar i participar activament, però us recordem la necessitat de preparar molt bé la vostra assistència, tant en el moment abans d’anar a la fira, com en el moment posterior, quan ja heu finalitzat la vostra visita.

Volem posar en rellevància aquest moment posterior, i facilitar-vos alguns consells per treure’n el màxim profit.

  • Cuidar els contactes que has fet durant el temps que has estat a la fira. És important establir contactes, però és més important fer una feina posterior de cuidar-los i treballar-los, ja que a la llarga, serà lo que ens propiciarà que es mantingui en el temps, i obtenir benefici mutu. Aprofita xarxes professionals com Linkedin per mantenir contacte amb aquelles persones en les quals tinguis interès.
  • És important que endrecis tota la informació que heu obtingut: no només ens referim a documentació física que has agafat durant la visita, sin o també contactes de gent que heu conegut, idees que us han facilitat durant la jornada, o heu pensat a posteriori…. En el moment de sortir de l’esdeveniment és quan teniu la informació més present i el moment ideal per registrar-la per escrit, per no perdre-la.
  • Fes proactivitat. Has anat a la fira, has investigat, obtingut informació, establir contactes… doncs ara arriba el moment de treballar totes aquestes accions, però des de la proactivitat. Fes accions per tal de no perdre aquestes noves oportunitats que et poden sorgir arrel d’anar aquesta fira.
  • Posa data a  totes les teves accions que faràs a posteriori. Ara surts de la fira, és possible que tinguis moltes idees al cap, has obtingut informació... però si deixes passar dies, aquestes idees es poden oblidar. Fes un calendari amb aquelles accions que faràs una vegada has visitat la fira o esdeveniment, i, sobretot... posa-les en pràctica!

Per qualsevol dubte, pots visitar els nostres Clubs de Feina. Els professionals orientadors et poden assessorar en tot allò que necessitis envers el teu procés de recerca de feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL