IMPO > Notícies > Entrevista a Albert Cervera
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Albert Cervera  
 
    EMPRÈN | 10-04-2019
   
    Albert Cervera ens presenta el seu projecte SIMBIOTIA
 

Albert Cervera es un professional amb més de 15 anys d’experiència assessorant estratègicament a directius per tot el món en moments clau per les seves organitzacions. Recentment ha creat Simbotia, una empresa especialitzada en la creació d’espais i experiències terapèutiques per hospitals i centres assistencials.

En què consisteix el vostre negoci?

Creem entorns terapèutics (tant interns com externs) que milloren el benestar de les persones principalment a partir de la naturalització dels espais. Estem especialitzats en hospitals, residències gent gran, escoles, espais públics i empreses. 

Quin és l’aspecte diferencial de la vostra empresa? 

Som un equip multidisciplinari únic format per arquitectes, i paisatgistes, dissenyadors, investigadors,  personal mèdic, coachs. Addicionalment no ens quedem en el procés del disseny de l'espai sinó que acompanyem als nostres clients en un procés de reflexió estratègica, activació de processos de co-creació amb els integrants de les organitzacions i dinamització dels espais. 

Quins han estat els motius principals per decidir crear una empresa?

Millorar la vida de les persones mitjançant la creació d'espais més saludables. Cada vegada més necessaris en un entorn cada vegada més contaminat, amb més estrés i amb les relacions humanes en decadència. 

Ara que ja heu arrencat, quins són els propers passos?

El nostre repte es treballar per clients que vulguin realment fer un procés profund de transformació i permetre demostrar l'extens potencial de crear un entorn terapèutic. 

Quin consell donaríeu a altres persones que tenen una idea de negoci? 

Els hi compartiria una frase que sempre m'ha inspirat una frase de Mark Twain "En 20 anys no et penediràs del que vas fer, sinó del que no et vas atrevir a fer"

Quines han estat les principals dificultats? 

Transcendir els dubtes que et van sorgint durant el procés sobre tu mateix, engegar un procés comercial adequat, trobar l'equip adequat

I per acabar, on us poden trobar els clients?

Tenim el despatx ubicat a Badalona però treballem tant a nivell nacional com Internacional. Se’ns pot contactar a través de la nostre web www.simbiotia.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL