IMPO > Notícies > La presa de decisions
    « Tornar al llistat  
    La presa de decisions  
 
    ORIENTA'T | 11-04-2019
   
    Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral.
 

 

La presa de decisions forma part de tota la nostra vida, i també de l’àmbit de la recerca de feina. Tant si estem a l’atur, com si volem fer un canvi de feina, prendre decisions serà un “exercici” més que hem de fer. I no és gens fàcil.

Els i les professionals de la orientació et poden acompanyar en tot el teu procés de recerca de feina, però realment, qui és el protagonista, i, en última instancia ha de decidir que fer ets tu mateix/a. Ningú et podrà dir, amb certesa, que passarà si prens unes decisions o unes altres. Lo que si et podem aconsellar és que, davant de qualsevol elecció, seu tranquil/a, pensa el temps que  necessitis (i busca un dia i moment adequat per fer-ho), i escriu tot allò que et vinguí al cap referent a aquella decisió.

Fes la “famosa” llista de pros i contres, però fes-la! No val que ho pensis, ho has d’escriure en un paper per poder visualitzar-la i prendre consciencia, tant del que guanyes, com el que pots perdre, davant certes decisions.

I, sobretot, sigues conscient que no sempre es pot guanyar. Potser per tenir una cosa, has de perdre un altre. Ser conscient d’això t’ajudarà a relativitzar algunes situacions que et pots trobar dins l’entorn laboral.

Recorda que tu ets el/la protagonista del teu procés de recerca de feina, ets tu qui ha de decidir, en última instància cap a on t’agradaria anar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL