IMPO > Notícies > La presa de decisions
    « Tornar al llistat  
    La presa de decisions  
 
    ORIENTA'T | 11-04-2019
   
    Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral.
 

 

La presa de decisions forma part de tota la nostra vida, i també de l’àmbit de la recerca de feina. Tant si estem a l’atur, com si volem fer un canvi de feina, prendre decisions serà un “exercici” més que hem de fer. I no és gens fàcil.

Els i les professionals de la orientació et poden acompanyar en tot el teu procés de recerca de feina, però realment, qui és el protagonista, i, en última instancia ha de decidir que fer ets tu mateix/a. Ningú et podrà dir, amb certesa, que passarà si prens unes decisions o unes altres. Lo que si et podem aconsellar és que, davant de qualsevol elecció, seu tranquil/a, pensa el temps que  necessitis (i busca un dia i moment adequat per fer-ho), i escriu tot allò que et vinguí al cap referent a aquella decisió.

Fes la “famosa” llista de pros i contres, però fes-la! No val que ho pensis, ho has d’escriure en un paper per poder visualitzar-la i prendre consciencia, tant del que guanyes, com el que pots perdre, davant certes decisions.

I, sobretot, sigues conscient que no sempre es pot guanyar. Potser per tenir una cosa, has de perdre un altre. Ser conscient d’això t’ajudarà a relativitzar algunes situacions que et pots trobar dins l’entorn laboral.

Recorda que tu ets el/la protagonista del teu procés de recerca de feina, ets tu qui ha de decidir, en última instància cap a on t’agradaria anar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL