IMPO > Notícies > La presa de decisions
    « Tornar al llistat  
    La presa de decisions  
 
    ORIENTA'T | 11-04-2019
   
    Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral.
 

 

La presa de decisions forma part de tota la nostra vida, i també de l’àmbit de la recerca de feina. Tant si estem a l’atur, com si volem fer un canvi de feina, prendre decisions serà un “exercici” més que hem de fer. I no és gens fàcil.

Els i les professionals de la orientació et poden acompanyar en tot el teu procés de recerca de feina, però realment, qui és el protagonista, i, en última instancia ha de decidir que fer ets tu mateix/a. Ningú et podrà dir, amb certesa, que passarà si prens unes decisions o unes altres. Lo que si et podem aconsellar és que, davant de qualsevol elecció, seu tranquil/a, pensa el temps que  necessitis (i busca un dia i moment adequat per fer-ho), i escriu tot allò que et vinguí al cap referent a aquella decisió.

Fes la “famosa” llista de pros i contres, però fes-la! No val que ho pensis, ho has d’escriure en un paper per poder visualitzar-la i prendre consciencia, tant del que guanyes, com el que pots perdre, davant certes decisions.

I, sobretot, sigues conscient que no sempre es pot guanyar. Potser per tenir una cosa, has de perdre un altre. Ser conscient d’això t’ajudarà a relativitzar algunes situacions que et pots trobar dins l’entorn laboral.

Recorda que tu ets el/la protagonista del teu procés de recerca de feina, ets tu qui ha de decidir, en última instància cap a on t’agradaria anar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL