IMPO > Notícies > Entrevista a David García i Enrique Pintor
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a David García i Enrique Pintor  
 
    EMPRÈN | 09-05-2019
   
    David i Enrique ens presenten el seu projecte Area Solar
 

Área Solar neix fruit de l’experiència de David i Enrique, professionals amb àmplia experiència en el sector elèctric, amb l’objectiu de donar una dimensió diferent al sector de les energies renovables.

  • En què consisteix el vostre negoci?

Area Solar neix amb una vocació clara, més enllà del negoci i dels interessos comercials, el que volem es deixar un món molt més verd i renovable a les properes generacions.  

Oferim al client la possibilitat de ser independents energèticament, ja sigui de forma total o parcial. Apropem les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaiques a particulars i clients industrials, per millorar el medi ambient però també per obtenir altres beneficis com: Estalvi des de el primer moment, instal·lació amortitzable a 4-5 anys, augmenta el valor de la propietat, no depens del mercat elèctric i acompanyament en el finançament.

A més també disposem d’altres productes i serveis com per exemple carregadors de vehicles elèctrics, bateries de condensadors, comptadors tele-mesurats, leds i el nostre servei estrella, la optimització de factures.

  • Quin és l’aspecte diferencial de la vostra empresa?

El que ens fa diferents a la competència es el tracte personal i la proximitat. Demostrem a cada moment de forma numèrica que les instal·lacions que proposem són les justes en funció de les necessitats dels nostres clients, només d'aquesta forma la credibilitat roman intacta.

Tenim un clar esperit vocacional, el que fem és aportar solucions i sobretot una labor que considerem que és una de les més importants que podem aportar, la formativa. No tanquem mai operacions en les quals el client confiï en nosaltres perquè convencem amb el nostre discurs i la passió amb la qual el fem, sinó que volem que entre tots siguem capaços d'arribar a la millor solució tècnica i financera, fent al client partícip de totes les fases, des del disseny, fins a l'execució i posada en marxa de qualsevol dels nostres serveis.

  • Quins han estat els motius principals per decidir crear una empresa?

OLIGOPOLI. Aquesta és la paraula que ens va portar a plantejar-nos emprendre juntament amb tot el nostre equip comercial, amics, col·laboradors… començar un nou projecte en què els beneficis siguin globals, que el win-win-win sigui una realitat i que cap baula de la cadena es quedi orfe. Tots som importants en una organització i no podem dependre d'aquest grup reduït d'empreses que decideixen pels altres, només per tenir el control d'una part gran del mercat.

  • Ara que ja heu arrencat, quins són els propers passos?

Afermar les diferents zones d'Espanya on actualment tenim presència, créixer en els mercats interns que ja tenim i obrir noves zones comercials. Tenim aliances establertes amb Portugal i el Sud de França i són precisament en aquests països on a mitjà termini ens agradaria poder tenir una presència clara, ja que comercialment a nivell nacional tenim una captació extraordinària.

  • Quin consell donaríeu a altres persones que tenen una idea de negoci?

Marcar-se l'objectiu, no deixar-se portar pels impulsos, ser valents, però sobretot i el més important és tenir clar que: Els temps són els que són. És important seguir tots els passo que t’indiquen les persones expertes, però deixar-se aconsellar pels professionals és vital perquè l'èxit a l'hora de crear l'empresa estigui garantit. En el nostre cas, vam ser acompanyats per l’IMPO i tot el seu equip, que va fer possible dues coses. La primera, que actualment estiguem establerts com a societat i en la forma jurídica adequada i la segona, demostrar-nos que l'Administració Pública en aquest cas en Promoció Econòmica funciona a la perfecció.

  • Quines han estat les principals dificultats?

Per nosaltres el més complicat ha sigut realitzar els tràmits de la capitalització i la burocràcia que representa. Tant el personal de l’IMPO com el personal del viver del BCIN, on hem establert la seu social de l’empresa han tingut un tracte de 10 i ens han deixat tot molt fàcil de gestionar i tramitar.

  • I per acabar, on us poden trobar els clients?

Els nostres clients objectius són: TOTS ELS CLIENTS QUE TINGUIN UN INTERRUPTOR A casa. Molts dels serveis que oferim són universals per a qualsevol que tingui contractada una tarifa elèctrica o de gas. En el cas de ser una instal·lació d'Autoconsum, necessitem una zona on poder fer la instal·lació ja sigui en sostre, sòl o fins i tot damunt d'un llac o bassa.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL