IMPO > Notícies > Que no t’ho expliquin, vine als nostres cursos d’orientació laboral.
    « Tornar al llistat  
    Que no t’ho expliquin, vine als nostres cursos d’orientació laboral.  
 
    ORIENTA'T | 13-05-2019
   
    Aprofita els nous tallers per accelerar la teva incorporació al món laboral, guanyaràs en coneixements i pràctica!
 

Durant aquest mes de maig, iniciem la nova programació dels cursos d’orientació laboral i tècniques de recerca de feina. Tots aquests tallers t’ajudaran a conèixer i millorar aspectes de la teva recerca de feina que et poden conduir fins a l’èxit desitjat. El mercat laboral ha canviat, i, com a conseqüència, també la manera de buscar feina. Adaptem-nos als temps actuals, fent una recerca actualitzada, pautada, guiada i sistematitzada.

No és el mateix estar sol o sola a casa, davant de l’ordinador, amb els mateixos portals i webs de feina “de sempre”, fent el mateix de sempre o fer una RECERCA ACTIVA , pautada, guiada i supervisada per tècnics d’ocupació.  El nostre equip orientador, expert en la matèria, et pot obrir tot un ventall de noves idees per actualitzar la teva recerca i compartir experiències, tant amb el personal tècnic, com amb altres companys i companyes que hi assisteixen. Es també una bona manera d’incorporar nova xarxa de contactes i compartir amb altres persones que es troben en la mateixa situació.

Des de l’ IMPO volem donar resposta a aquesta nova realitat, oferint un contingut altament recomanable, a través de “cursos de curta durada” que actualitzen la manera com tradicionalment hem buscat feina.

Entre d’altres, et proposem: estratègies per evitar ser descartat als diferents portals web, Xarxa professional: Linkedin, Actualització i millora del currículum, l’entrevista de feina, mindfulness, entre d’altres.

Per a més informació i inscripcions, consulteu el nostra web o veniu als Clubs de Feina.

Us hi esperem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL