IMPO > Notícies > Besòs Premi Cooperatiu
    « Tornar al llistat  
    Besòs Premi Cooperatiu  
 
    EMPRÈN | 17-05-2019
   
    Premi a la millor cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià.
 

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord ha engegat el concurs Besòs Cooperatiu, un certamen amb que volen premiar la millora cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. La iniciativa té com a objectiu impulsar la creació d’aquest tipus d’organitzacions al territori.

Podran participar en aquest concurs els projectes constituïts des de l’1 de novembre de 2018 i els que ho facin abans del 16 de setembre de 2019, que compleixin els requisits següents:

  1. Tenir la seu social instal·lada en qualsevol dels municipis del Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).
  2. La iniciativa ha de tenir la forma jurídica cooperativa i comptar, com a mínim, amb dues persones físiques o jurídiques.

La cooperativa que obtingui la major puntuació obtindrà un premi de 2.250 euros, 1.500 euros per destinar-los al capital social de la cooperativa i un màxim de 750 euros per a despeses inicials de constitució.

A més, la candidatura guanyadora rebrà altres dotacions en espècie que contempla, entre d’altres, l’allotjament gratuït a un dels espais dels vivers d’empresa de Santa Coloma de Gramenet, la creació de la identitat corporativa de la cooperativa per part de l’agència de disseny LaPage i formació i assessorament especialitzat.

Les cooperatives interessades en participar al concurs Besòs Cooperatiu podran inscriure’s a partir 10 de maig fins al 15 de juliol. La informació i les bases del concurs es podran trobar en el següent enllaç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL