IMPO > Notícies > Experiències que ens ajuden
    « Tornar al llistat  
    Experiències que ens ajuden  
 
    ORIENTA'T | 29-05-2019
   
    Avui us presentem una entrevista amb una persona participant del Club de Feina de l’IMPO
 

Tal i com fem sovint, us presentem avui una entrevista d’una participant del servei de Club de Feina. Arrel de la seva participació en aquest servei, ha conegut accions i serveis del nostre Servei Municipal d’Ocupació Local i ha participat activament en algun d’ells.

Com coneix el nostre Servei Municipal d’Ocupació - IMPO?

Vaig conèixer Impo a través de la meva filla. Ella va ser la primera que va contactar amb el servei, i desprès ens la va recomanar, tant a la meva parella com a mi. Es pot dir que tota la família hem sigut assessorats per vosaltres. De fet ,la meva filla va aconseguir una feina a través d’una oferta de la borsa de treball.

Que estàs fent?

Vinc setmanalment al Club de Feina, i a través d’aquest servei, he conegut altres recursos com: Formació en Informàtica Bàsica (estic fent actualment), cursos de català bàsica (començo en breu), i faig ús de la Borsa de Treball (l’estic fent servir diàriament).

De què t’està servint?

Jo no esperava una recepció i acollida tant agradable i professional, i ara tinc més esperança per poder trobar feina. M’agrada molt el servei, és excel·lent. Les persones que, com jo, no som molt hàbils amb les tecnologies, ens costa buscar feina, i aquí t’ajuden en tot el procés. En aquest sentit, destaco la formació que estic fent actualment en informàtica, ja que m’està obrint noves portes en la recerca de feina. Tot això m’està motivant molt per afrontar-la.

Ho recomanes?

I tant!!

De fet ja ho he recomanat a persones del meu entorn. Penso que és un servei municipal, públic, on realment et poden assessorar i orientar en tot el procés de recerca de feina.

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL