IMPO > Notícies > Experiències que ens ajuden
    « Tornar al llistat  
    Experiències que ens ajuden  
 
    ORIENTA'T | 29-05-2019
   
    Avui us presentem una entrevista amb una persona participant del Club de Feina de l’IMPO
 

Tal i com fem sovint, us presentem avui una entrevista d’una participant del servei de Club de Feina. Arrel de la seva participació en aquest servei, ha conegut accions i serveis del nostre Servei Municipal d’Ocupació Local i ha participat activament en algun d’ells.

Com coneix el nostre Servei Municipal d’Ocupació - IMPO?

Vaig conèixer Impo a través de la meva filla. Ella va ser la primera que va contactar amb el servei, i desprès ens la va recomanar, tant a la meva parella com a mi. Es pot dir que tota la família hem sigut assessorats per vosaltres. De fet ,la meva filla va aconseguir una feina a través d’una oferta de la borsa de treball.

Que estàs fent?

Vinc setmanalment al Club de Feina, i a través d’aquest servei, he conegut altres recursos com: Formació en Informàtica Bàsica (estic fent actualment), cursos de català bàsica (començo en breu), i faig ús de la Borsa de Treball (l’estic fent servir diàriament).

De què t’està servint?

Jo no esperava una recepció i acollida tant agradable i professional, i ara tinc més esperança per poder trobar feina. M’agrada molt el servei, és excel·lent. Les persones que, com jo, no som molt hàbils amb les tecnologies, ens costa buscar feina, i aquí t’ajuden en tot el procés. En aquest sentit, destaco la formació que estic fent actualment en informàtica, ja que m’està obrint noves portes en la recerca de feina. Tot això m’està motivant molt per afrontar-la.

Ho recomanes?

I tant!!

De fet ja ho he recomanat a persones del meu entorn. Penso que és un servei municipal, públic, on realment et poden assessorar i orientar en tot el procés de recerca de feina.

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL