IMPO > Notícies > Important formar-se de manera continuada
    « Tornar al llistat  
    Important formar-se de manera continuada  
 
    ORIENTA’T | 03-06-2019
   
    Si ja tinc formació, per què haig de fer més ?
 

La realitat d’avui en dia ens situa en un context on els canvis, i les actualitzacions, estan a la ordre del dia. Moltes vegades es parla de la formació necessària per accedir a un lloc de feina. Però… què passa quan ja tens un lloc de feina?

El dia a dia ens absorbeix, i de vegades, no evolucionem quant a millora formativa es refereix.

 

És important estar al dia de les novetats dintre del nostre sector professional, i, en aquest sentit, la formació contínua és molt rellevant per aquesta millora. També és veritat que, avui en dia, moltes ofertes de feina, incorporen la característica de ser una persona en constant formació, dintre dels requisits demandants a les persones candidates.

 

La gestió del temps, en aquest sentit, és important, per poder trobar aquell espai i moment on poder millorar, professional i personalment parlant, a través d’aquest tipus de formació.

 

Hi han entitats o centres que, a banda de fer formació ocupacional, per persones en situació d’atur, fan aquest tipus de formació, per persones treballadores que necessiten una millora de la seva qualificació ó un reciclatge professional.

 

Vine als nostres Clubs de Feina, i consulta quins són els centres més adients on buscar aquesta formació, segons el teu perfil professional.

 

Consulta a l’equip de tècnics orientadors. Estem aquí per ajudar-te !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL