IMPO > Notícies > Entrevista a Cristina Martín
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Cristina Martín  
 
    EMPREN | 04-06-2019
   
    KIKAITEKI, un nou taller mecànic a Badalona
 

Cristina Martín Narciso, 25 anys, va néixer a Santa Coloma de Gramenet encara que actualment resideix a Badalona. L'empresa en la qual treballava des de feia 5 anys va tancar fa dos mesos, circumstància que la va portar a una situació de desocupació en la qual no volia estar. Va ser llavors quan va decidir posar en marxa el somni de la seva vida, crear i gestionar el seu propi negoci.

  • En què consisteix el vostre negoci? El meu negoci és un taller mecànic, arreglem tot tipus de vehicles terrestres: cotxes, motos, bicicletes ....
  • Quin és l'aspecte diferencial de la vostra empresa? Comptaré amb un equip de gent jove, amb moltes ganes de treballar, amb idees innovadores, però treballant de la manera tradicional. Intentem renovar la idea de mecànic de barri, però sense deixar de banda l'essència i la proximitat.
  • Quins han estat a els motius principals per decidir crear una empresa? Sempre he volgut gestionar el meu propi negoci, treballar per  mi i donar feina a altres persones. L'estabilitat econòmica que em donava la meva anterior feina no em deixava fer el salt. Al quedar-me a l'atur, vaig veure clarament que aquest era el meu moment.
  • Ara que ja heu arrencat, quins són a els propers passos? El següent pas és obtenir clients nous i fidelitzar-los, aconseguir que ens vegin com el seu taller de confiança, on la qualitat en el servei, el tracte al client i el preu siguin qualitats que ens diferenciïn dels competidors. També comptarem amb maquinària nova WRAPCAR (una pintura a través de vinil) i diverses tècniques més.
  • Quin consell donaríeu a altres persones que tinguin una idea de negoci? Que estudiïn el seu projecte minuciosament, que facin molts càlculs, que contactin amb vosaltres, amb IMPO, ja que a mi personalment m'heu ajudat moltíssim. Sobretot que no es rendeixin, jo no ho he tingut fàcil per poder posar el meu propi negoci, però no volia rendir-me,  no m'ho podia permetre ara que el tenia tan a prop, i si de debò és el que un vol que ho faci, no et quedis amb les ganes.
  • Quines han estat els principals dificultats? El finançament ha estat la primera dificultat i la més difícil de totes, però es pot.
  • I per acabar, on us podin trobar  els clients? Doncs ens poden trobar al C / Rafael Casanova nº 6, 08918 a BADALONA, per telèfon 933.878.565, i en xarxes socials tant en facebook com a instagram per tallerkikaiteki

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL