IMPO > Notícies > Entrevista a Cristina Martín
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Cristina Martín  
 
    EMPREN | 04-06-2019
   
    KIKAITEKI, un nou taller mecànic a Badalona
 

Cristina Martín Narciso, 25 anys, va néixer a Santa Coloma de Gramenet encara que actualment resideix a Badalona. L'empresa en la qual treballava des de feia 5 anys va tancar fa dos mesos, circumstància que la va portar a una situació de desocupació en la qual no volia estar. Va ser llavors quan va decidir posar en marxa el somni de la seva vida, crear i gestionar el seu propi negoci.

  • En què consisteix el vostre negoci? El meu negoci és un taller mecànic, arreglem tot tipus de vehicles terrestres: cotxes, motos, bicicletes ....
  • Quin és l'aspecte diferencial de la vostra empresa? Comptaré amb un equip de gent jove, amb moltes ganes de treballar, amb idees innovadores, però treballant de la manera tradicional. Intentem renovar la idea de mecànic de barri, però sense deixar de banda l'essència i la proximitat.
  • Quins han estat a els motius principals per decidir crear una empresa? Sempre he volgut gestionar el meu propi negoci, treballar per  mi i donar feina a altres persones. L'estabilitat econòmica que em donava la meva anterior feina no em deixava fer el salt. Al quedar-me a l'atur, vaig veure clarament que aquest era el meu moment.
  • Ara que ja heu arrencat, quins són a els propers passos? El següent pas és obtenir clients nous i fidelitzar-los, aconseguir que ens vegin com el seu taller de confiança, on la qualitat en el servei, el tracte al client i el preu siguin qualitats que ens diferenciïn dels competidors. També comptarem amb maquinària nova WRAPCAR (una pintura a través de vinil) i diverses tècniques més.
  • Quin consell donaríeu a altres persones que tinguin una idea de negoci? Que estudiïn el seu projecte minuciosament, que facin molts càlculs, que contactin amb vosaltres, amb IMPO, ja que a mi personalment m'heu ajudat moltíssim. Sobretot que no es rendeixin, jo no ho he tingut fàcil per poder posar el meu propi negoci, però no volia rendir-me,  no m'ho podia permetre ara que el tenia tan a prop, i si de debò és el que un vol que ho faci, no et quedis amb les ganes.
  • Quines han estat els principals dificultats? El finançament ha estat la primera dificultat i la més difícil de totes, però es pot.
  • I per acabar, on us podin trobar  els clients? Doncs ens poden trobar al C / Rafael Casanova nº 6, 08918 a BADALONA, per telèfon 933.878.565, i en xarxes socials tant en facebook com a instagram per tallerkikaiteki

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL