IMPO > Notícies > Entorn digital vs entorn real
    « Tornar al llistat  
    Entorn digital vs entorn real  
 
    ORIENTA'T | 14-06-2019
   
    Gestionar amb eficàcia l’entorn digital
 

L’entorn digital és aquell relacionat amb Internet i el món virtual. És un fet que l’hem de fer servir dins del procés de recerca de feina, ja que gran part d’empreses i espais on buscar feina es contextualitzen dins el món virtual.

Com a persones que busquem feina hem de fer servir totes les possibilitats que ens ofereix per apropar-nos al mercat laboral i aconseguir així accelerar la nostra inserció laboral.

Malgrat això, hi ha un fet que potser no hem de perdre de vista… i és el fet “d’actuar” de la mateixa manera en el “món virtual”, i en el “món real”. Aquest món virtual, de les xarxes professionals, no deixa de reflectir com som, com ens comporten, què oferim, quines competències tenim.

Alguns aspectes a tenir en compte poden ser: escriure correctament sense faltes d’ortografia, tenir una bona imatge si publiquem fotografies, fer comentaris prudents, presentar-se de la millor manera possible quan fem autocandidatures però sempre sent realista, preparar unes bones cartes de presentació, entre d’altres.

No perdem de vista qui som en el “món real” per deixar bones empremtes en el “món virtual”.

Si tens qualsevol consulta amb aquest tema, o altres relacionats amb la recerca de feina, consulta als tècnics d’ocupació dels nostres Clubs de Feina.

“ Tot sembla impossible fins que es fa”

Nelson Mandela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL