IMPO > Notícies > Les 10 formacions universitàries amb més sortides professionals
    « Tornar al llistat  
    Les 10 formacions universitàries amb més sortides professionals  
 
    ORIENTA'T | 25-06-2019
   
    Us presentem un article on es dona a conèixer les carreres universitàries amb més sortides en el món professional
 

Ara, moment d’exàmens i de proves de selectivitat, volem tractar el tema de quines són les carreres universitàries amb més sortides professionals. És el moment en el qual, moltes persones, sobretot joves, es decideixen per cursar unes carreres o altres. Moltes vegades, aquesta decisió va en funció de la preferència de la persona, condicionada,  evidentment, per la nota de tall.

Per saber doncs què puc estudiar, com està el mercat de treball, quines opcions podré tenir en el futur, us presentem un breu article que ens dona una mica de llum:

Si busquem ofertes de feina on es demana com a requisit tenir una titulació universitària, la que més vegades es demana és Administració i Direcció d’Empreses (ADE),  publicant-se aquesta preferència en el “9% de les ofertes laborals de 2018”. Continuant amb aquest rànking, en segon lloc apareix Enginyeria Informàtica, titulació demandada en el 4.1% de les ofertes; i, en tercer lloc, Enginyeria Industrial, en un 3.9%.

També, però, hem de saber el grau d’ empleabilitat de les diferents carreres, a l’hora de veure quines són les titulacions que més inserció laboral aporta a les persones que la estudien.

En aquest sentit, Adecco ens dona algunes dades. Per exemple, i segons aquest article: “té un grau baix els estudis d’Arts i Humanitats, Geografia i Història, Ciències Polítiques o Periodisme; un grau d’empleabilitat mig Medicina, Farmàcia i les Enginyeries Químiques, Naval, Civil i Oceànica. I una alta les enginyeries informàtiques, i de telecomunicacions.”

Aquesta informació, però és tant sols una estadística, la realitat que hem de conèixer, però no deixen de ser dades. Per tant, el què realment importa és fer allò que desitgem, el què més ens motiva i entusiasme, on podem ser els millors professionals i persones, per tant, escolliu el què escolliu, sigueu feliços.

Més informació a:

https://www.lavanguardia.com/economia/20190617/462864210755/carreras-estudiar-selectividad-notas-de-corte-salida-profesional-empleo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL