IMPO > Notícies > Edició 2019 Formació Empresarial
    « Tornar al llistat  
    Edició 2019 Formació Empresarial  
 
    EMPREN | 09-09-2019
   
    Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord
  Descarrega't l'arxiu:
 

Ja ho tenim tot a punt per oferir-vos la programació formativa empresarial del segon semestre. Per a un millor aprofitament dels recursos i poder oferir una més variada gamma d’especialitats formatives, s’ofereix de manera col·laborativa amb la resta de municipis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs).

Us oferim un total de 23 accions formatives que donen resposta a persones emprenedores que encetin un projecte empresarial i estiguin cercant eines o coneixement per millorar l´activitat emprenedora. També aquesta formació d’adreça a microempreses i pimes que vulguin consolidar i fer créixer les seves empreses mitjançant l’adquisició de coneixement en gestió empresarial o altres competències especialitzades.

Des del juliol fins al desembre podreu gaudir d´un ampli ventall d´accions enfocades a diferents temàtiques com ara fiscalitat, màrketing, xarxes socials, estratègia empresarial, innovació i un espai exclusiu de networking per a dones emprenedores. Aquesta formació esta subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Els cursos són gratuïts, però tenen places limitades, pel que  és convenient realitzar la preinscripció amb antelació.

Podeu trobar tota la informació relativa a contingut i inscripció en el document adjunt.


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL