IMPO > Notícies > 64 ALTES EN EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR EN EL PRIMER SEMESTRE DE 2019
    « Tornar al llistat  
    64 ALTES EN EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR EN EL PRIMER SEMESTRE DE 2019  
 
    EMPRÈN | 10-07-2019
   
    El punt PAE de l'IMPO Can Boscà és un punt d'informació i assessorament als emprenedor
 

Cada vegada són més els usuaris que confien en el servei que ofereix l'IMPO per fer l'alta de la seva empresa. En aquest primer trimestre del 2019 són 64 les altes que s'han realitzat a través de la plataforma que el Ministeri Indústria, Comerç i Turisme, posa a disposició dels emprenedors.

Entre les 66 serveis prestats s'han creat 7 Societats Limitades, 2 Societats Civils Privades i 55 Empresaris Individuals.

 

Les persones emprenedores que han utilitzat el servei PAE aquest primer semestre del 2019 l'han valorat amb un 9.88 de mitjana.

 

El punt PAE és un punt d'informació i assessorament als emprenedors des del qual es poden realitzar en un sol document (Document Únic Electrònic-DUE) la totalitat dels tràmits necessaris per a la constitució i posada en marxa d'autònoms, comunitats de béns, emprenedors de responsabilitat limitada, societats civils i societats de responsabilitat limitada.

 

Des del punt PAE tenim la missió de:

  • Oferir serveis presencials d'informació i assessorament en la definició i tramitació telemàtica de la teva iniciativa empresarial.
  • Tramitar la constitució i posada en marxa d'autònoms, comunitats de béns, emprenedors de responsabilitat limitada, societats civils i societats de responsabilitat limitada mitjançant el document únic electrònic (DUE).

 

Per a més informació sobre el Punt PAE pot concertar cita al 93 460 52 00 o al correu electrònic sae@impo.cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL