IMPO > Notícies > LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE
    « Tornar al llistat  
    LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
 
    ORIENTA’T | 18-07-2019
   
    Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online.
 

Cada vegada són més les empreses, consultories, empreses de treball temporal o altres que fan servir les proves psicotècniques online com a part d’un procés de selecció.

Sigui per manca de temps o per política de la empresa, són proves que, les persones candidates poden fer des de casa, sense necessitat de desplaçament.

A priori, pot semblar “estrany” fer unes proves psicotècniques sense anar a la empresa a passar-les presencialment, però si ens aturem a pensar-ho, aquesta tipologia de proves, aporten certes avantatges per les persones que participen en el procés de selecció.

Primer de tot, destaquem la oportunitat que aquestes faciliten a la persona de passar la prova en un ambient relaxat. Tot i així, cal que et situïs en el que estàs fent, i no pots tardar més del temps que t’aconsellin per fer-lo. Pensa quin moment és el més adient per fer la prova, que puguis estar el  més tranquil/a i relaxat/da possible.

Abans de fer la prova, aprofita aquesta oportunitat de fer una prova online, i busca informació envers la mateixa. Et pot donar pistes o idees de com afrontar-la i de manera òptima.

Tingues present que, normalment, les proves psicotècniques formen part de l’avaluació que ens fan dins un procés de selecció, però el seu resultat no serà l’únic a tenir en compte per descartar la nostra candidatura. Els processos de selecció es formen a través de diferents fases, i l’aplicació dels tests psicotècniques són una part d’ells.

Si tens qualsevol dubte envers les proves psicotècniques, o el procés de selecció en general, aprofita els nostres Clubs de Feina. En ells, podràs trobar personal orientador especialitzat que et pot assessorar envers aquest tema, i altres relacionats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL