IMPO > Notícies > LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE
    « Tornar al llistat  
    LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
 
    ORIENTA’T | 18-07-2019
   
    Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online.
 

Cada vegada són més les empreses, consultories, empreses de treball temporal o altres que fan servir les proves psicotècniques online com a part d’un procés de selecció.

Sigui per manca de temps o per política de la empresa, són proves que, les persones candidates poden fer des de casa, sense necessitat de desplaçament.

A priori, pot semblar “estrany” fer unes proves psicotècniques sense anar a la empresa a passar-les presencialment, però si ens aturem a pensar-ho, aquesta tipologia de proves, aporten certes avantatges per les persones que participen en el procés de selecció.

Primer de tot, destaquem la oportunitat que aquestes faciliten a la persona de passar la prova en un ambient relaxat. Tot i així, cal que et situïs en el que estàs fent, i no pots tardar més del temps que t’aconsellin per fer-lo. Pensa quin moment és el més adient per fer la prova, que puguis estar el  més tranquil/a i relaxat/da possible.

Abans de fer la prova, aprofita aquesta oportunitat de fer una prova online, i busca informació envers la mateixa. Et pot donar pistes o idees de com afrontar-la i de manera òptima.

Tingues present que, normalment, les proves psicotècniques formen part de l’avaluació que ens fan dins un procés de selecció, però el seu resultat no serà l’únic a tenir en compte per descartar la nostra candidatura. Els processos de selecció es formen a través de diferents fases, i l’aplicació dels tests psicotècniques són una part d’ells.

Si tens qualsevol dubte envers les proves psicotècniques, o el procés de selecció en general, aprofita els nostres Clubs de Feina. En ells, podràs trobar personal orientador especialitzat que et pot assessorar envers aquest tema, i altres relacionats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL