IMPO > Notícies > Vols acreditar la teva experiència laboral?
    « Tornar al llistat  
    Vols acreditar la teva experiència laboral?  
 
    ORIENTA’T | 26-08-2019
   
    Nova convocatòria “Acredita’t”, setembre 2019. Procés d’acreditació de competències.
 

Moltes persones han adquirit competències professionals desenvolupant una feina, a través de l'experiència professional o formació no oficial, per tant tenen les competències, però no l'acreditació oficial. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

Aquesta nova convocatòria recull 8 àmbits professionals:

 • Acció social
 • Biocides
 • Condicionament físic i ioga
 • Dependència i teleassistència
 • Emergències sanitàries
 • Microinformàtica i confecció i publicació de pàgines web
 • Salvament i socorrisme
 • Treball de neteja

El Termini de presentació de sol·licituds de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019.

 

Com participar?

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar en els instituts la documentació justificativa dels requisits de participació.

Aquesta documentació ha de lliurar-se presencialment al centre demanat en primera opció o, excepcionalment, avançar-la un cop escanejada, mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada a l'apartat Instituts i nombre de places. La documentació original s'ha de presentar obligatòriament el primer cop que es vagi a l’institut, per fer-ne la verificació. La falsedat en les dades aportades comportarà la pèrdua del dret a participar en aquesta convocatòria.

 

Calendari

 • Termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019.
 • Termini de presentació de la documentació justificativa al centre seleccionat: del 5 al 25 de setembre de 2019. Aquesta documentació ha de lliurar-se presencialment al centre demanat en primera opció o, excepcionalment, avançar-la un cop escanejada, mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada a l'apartat Instituts i nombre de places. La documentació original s'ha de presentar obligatòriament el primer cop que es vagi a l'institut, per fer-ne la verificació. La falsedat en les dades aportades comportarà la pèrdua del dret a participar en aquesta convocatòria.
 • Publicació dels resultats provisionals d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: el 2 d'octubre al web de cada centre.
 • Termini de reclamacions: tres dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació del resultat provisional de la preinscripció.
 • Publicació dels resultats definitius d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: cada centre publica el resultat al seu web

 

Requisits de participació i documentació

http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-201907/requisits-documentacio/

 

Més  informació del procés: documentació, instituts i nombre de places, funcionament del procediment, etc.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL