IMPO > Notícies > L’AUTOCANDIDATURA: Pren la iniciativa
    « Tornar al llistat  
    L’AUTOCANDIDATURA: Pren la iniciativa  
 
    ORIENTA’T | 27-08-2019
   
    Eines i tècniques d'apropament a les empreses per accedir als seus processos de selecció.
 

Més del 50 % de les ofertes de feina no es publiquen. És, doncs, necessari conèixer diferents eines i tècniques d'apropament a les empreses per accedir als seus processos de selecció.

 

Assegura't que et dirigeixes a la persona apropiada i fes menció a l'oferta.

Perquè la teva candidatura sigui valorada és improtant que enviïs el CV i la carta de presentació directament a la persona o departament que s'encarregui de la selecció de personal. En l'actualitat cada cop més hiha una tendència a enviar emails d'autocandidatura que substitueixen en molts casos les tradicionals cartes d'autocandidatura, a través dels quals presentem el nostre interès a treballar als departaments de Recursos Humans i als seleccionadors de les empreses del nostre interès.

Per redactar adequadament una carta o email d'aquest tipus has de seguir unes pautes per aconseguir maximitzar les teves oportunitats d'èxit. Abans de redactar-la tingues en compte:

  • Recollir tota la INFORMACIÓ possible sobre l’empresa a qui anirà dirigida
  • Fes-te la pregunta següent: PER QUÈ m'agradaria treballar en aquesta empresa? QUÈ puc OFERIR JO a una entitat com aquesta?
  • PERSONALITZAR-LA i dirigir-la al destinatari adequat. Per tal d’arribar a aquest contacte correctament pots valer-te de la Web de l'empresa, LinkedIn o  trucar per telèfon per sol·licitar el correu de contacte.

 

Personalitza el missatge en funció de l’empresa.

No oblidis que la majoria de seleccionadors i responsables de RRHH no disposen de temps per llegir correus llargs. Per tant, procura ser directe i concís. A continuació et mostrem altres consells bàsics a tenir en compte:

  • Abans d’escriure res cal tenir clar el nostre OBJECTIU PROFESSIONAL.
  • NO fer FALTES D’ORTOGRAFIA.
  • Paràgrafs CURTS i SEPARATS.
  • S’ha de preveure POSSIBLES PREGUNTES que es pot anar fent la persona que la llegeix.
  • Crear  la necessitat de CONEIXE’NS.
  • Destaca les COMPETÈNCIES que et fan especialment adequat per al lloc de treball, explicant com les desenvolupes durant la jornada laboral.
  • Tingues present l’objectiu: despertar l’interès perquè et facin una ENTREVISTA.

Si vols practicar aquestes eines per a la recerca de feina no et perdis el proper 20 de setembre de 9.30 a 11.30 hores en el nostre centre B9 el monogràfic.

 

Pren la iniciativa amb l'autocandidatura i troba el treball que busques.

Descobriràs les tècniques i fòrmules més efectives per realitzar una bona autocandidatura, combinant habilitats comunicatives i tècniques comercials. No dubtis a consultar aquest i altres monogràfics relacionats amb la recerca de feina als tècniques d'ocupació dels nostres Clubs de Feina.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  RESULTAT DE SELECCIÓ DE PERSONAL TÈCNIC  
  En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents dels professionals de suport a la gestió per als programes Tr ...  
 
 
  Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.  
  La multinacional justifica l'augment d'eventuals a causa d'una major demanda prevista i un major nombre de centres operatius respecte a l'any passat. ...  
 
 
  L'Economia Social i Solidària redueix la bretxa salarial.  
  En el Sector de l'Economia Social, el percentatge de dones arriba al 63,05% enfront del 46,20% que treballen en l'Economia Tradicional. ...  
 
 
  CIDO l’únic portal web que recull totes les ofertes de feina a l’Administració.  
  Al CIDO hi trobareu ofertes restringides per a persones a l‘atur, per a joves i per a persones amb capacitats diverses. ...  
   
 
AVÍS LEGAL