IMPO > Notícies > PROGRAMA “ACTIVA INDUSTRIA 4.O”
    « Tornar al llistat  
    PROGRAMA “ACTIVA INDUSTRIA 4.O”  
 
    EMPRÈN | 02-09-2019
   
    CONVOCATÒRIA 2019.
 

El programa Industria Conectada 4.0 és una estratègia impulsada per la Secretaría de Industria y de la PYME (SGIPYME) del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo.  El seu objectiu clau és incrementar el valor afegit industrial i l'ocupació qualificada en el sector. També vol afavorir un model propi per a la indústria del futur desenvolupant la oferta local de solucions digitals.

 

Aquest programa consta de dues actuacions complementàries adreçades a empreses:

  1. HADA:  és una eina online que permet avaluar el grau de maduresa digital de les empreses.  https://hada.industriaconectada40.gob.es/hada/register

 

  1. ACTIVA INDUSTRIA 4.0: programa d’assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per entitats consultores acreditades i amb experiència en el sector. Aquest programa permet a les empreses disposar d’una diagnosi de situació i d’un pla de transformació que identifiqui les habilitats digitals necessàries  en aquest procés de transformació i estableix el full de ruta per la seva implementació.

 

Ambdues actuacions estan adreçades a empreses que desenvolupin una activitat industrial productiva.

Teniu tota la informació disponible en el següent enllaç:

https://www.industriaconectada40.gob.es/Paginas/index.aspx

Per més informació sobre aquest i altres aspectes de finançament no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Unitat de Foment Empresarial sae@impo.cat o bé al telèfon 93 460 52 00.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL