IMPO > Notícies > BRICOMART CREARÀ 120 LLOCS DE TREBALL A BADALONA.
    « Tornar al llistat  
    BRICOMART CREARÀ 120 LLOCS DE TREBALL A BADALONA.  
 
    IMPO | 04-10-2019
   
    L’empresa Bricomart obrirà un magatzem de materials per a la construcció i la reforma al polígon de Montigalà el març de 2020.
  http://www.impo.cat/borsa_treball/list_ofertas.php
 

El magatzem disposarà d’una superfície de mes de 19.000m2, distribuïts en dos plantes de venda al públic, un patí de càrrega de materials i més de 400 places d’aparcament.

El nou magatzem de Badalona comercialitzarà materials de fusteria, alumini, alicatats, pintura, electricitat, aire condicionat, calefacció, fontaneria, jardineria i qualsevol altra material per a la construcció i la reforma d’habitatges.

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació (IMPO), col·laborarà amb Bricomart en el procés de captació de candidatures per facilitar la selecció i cobertura dels 120 llocs de treball previstos.

Els perfils professionals demanats, per cobrir els llocs de treball son principalment, venedors/assessors especialitzats, personal de caixa/cobrament i personal de logística/recepcionistes de materials.

Si tens experiència en vendes o has estat treballant al sector de la construcció i les reformes com a instal·lador, paleta,  fuster, serraller, enrajolador, pintor, muntador de mobles i parquets, fontaner o si has estat operari de fabricació de materials de construcció i coneixes el producte, t’apassiona el tracte amb els clients per assessorar sobre materials i com instal·lar-los correctament,  aquesta es una oportunitat per a tu.

Bricomart incorporarà els treballadors seleccionats a partir del gener de 2020, amb contracte  indefinit i a jornada sencera.

El Servei municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona publicarà les ofertes de treball al seu web www.impo.cat, on les persones interessades trobaran l’ informació de les vacants i les indicacions per poder inscriure’s.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL