IMPO > Notícies > BRICOMART CREARÀ 120 LLOCS DE TREBALL A BADALONA.
    « Tornar al llistat  
    BRICOMART CREARÀ 120 LLOCS DE TREBALL A BADALONA.  
 
    IMPO | 04-10-2019
   
    L’empresa Bricomart obrirà un magatzem de materials per a la construcció i la reforma al polígon de Montigalà el març de 2020.
  http://www.impo.cat/borsa_treball/list_ofertas.php
 

El magatzem disposarà d’una superfície de mes de 19.000m2, distribuïts en dos plantes de venda al públic, un patí de càrrega de materials i més de 400 places d’aparcament.

El nou magatzem de Badalona comercialitzarà materials de fusteria, alumini, alicatats, pintura, electricitat, aire condicionat, calefacció, fontaneria, jardineria i qualsevol altra material per a la construcció i la reforma d’habitatges.

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació (IMPO), col·laborarà amb Bricomart en el procés de captació de candidatures per facilitar la selecció i cobertura dels 120 llocs de treball previstos.

Els perfils professionals demanats, per cobrir els llocs de treball son principalment, venedors/assessors especialitzats, personal de caixa/cobrament i personal de logística/recepcionistes de materials.

Si tens experiència en vendes o has estat treballant al sector de la construcció i les reformes com a instal·lador, paleta,  fuster, serraller, enrajolador, pintor, muntador de mobles i parquets, fontaner o si has estat operari de fabricació de materials de construcció i coneixes el producte, t’apassiona el tracte amb els clients per assessorar sobre materials i com instal·lar-los correctament,  aquesta es una oportunitat per a tu.

Bricomart incorporarà els treballadors seleccionats a partir del gener de 2020, amb contracte  indefinit i a jornada sencera.

El Servei municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona publicarà les ofertes de treball al seu web www.impo.cat, on les persones interessades trobaran l’ informació de les vacants i les indicacions per poder inscriure’s.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Referents d’ocupació juvenil a Badalona.  
  Programa Referent d’Ocupació Juvenil dirigit a joves entre 16 i 29 anys. ...  
 
 
  La Generalitat de Catalunya convoca 5.000 places per a docents interins de Secundària.  
  Els tribunals redueixen el temps de la part teòrica, introdueixen un element oral en la pràctica i formalitzen alternatives per a embarassades. ...  
 
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
 
 
  Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.  
  Unes 500 persones han realitzat el procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona. ...  
   
 
AVÍS LEGAL