IMPO > Notícies > REEMPRESA: Nou cas d'èxit.
    « Tornar al llistat  
    REEMPRESA: Nou cas d'èxit.  
 
    EMPRÈN | 07-10-2019
   
    Entrevista del cas d'èxit de l'empresa "Centre d'Estètica Noazen"
 

Testimonial Reempresa

 • Nom de l’empresa: CENTRE D’ESTÈTICA NOAZEN
 • Ubicació: Badalona
 • Nom del cedent (C): EVA RUBIO
 • Nom del reemprenedor (R): IRIS PASTOR

 

Preguntes:

 1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C:   És un centre d'estètica i bellesa.

R:   És un centre on es realitzen serveis d'estètica.

 

 1. Per què vas decidir posar-la a la venda?

C:    He decidit posar-la en venda per temes personals. És molt el temps que dedico al negoci en un moment en què la meva família em necessita més. És un negoci que funciona molt bé i em sap greu deixar-ho, però la família em necessita.

 

 1. Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R:   He acabat els meus estudis d'estètica i vull tenir el meu propi negoci. Compto amb el suport de la meva mare principalment, que es dedica a la mateixa activitat des de fa moltíssims anys. És la meva oportunitat.

 

 1. Vols fer algun canvi o innovació?

R:    El negoci funciona bé i encara que seguirà oferint el mateix servei que amb l'anterior propietària, si que vull, en un principi, afegir una màquina de solàrium.

 

 1. Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R:    Vaig fer l'ESO i el Grau Mitjà d'Estètica. L'experiència amb la qual compto és la de les pràctiques realitzades a l’ institut, però tant la mare com la noia que treballa actualment al centre, i es quedarà amb mi, m’ajudaran a realitzar una bona feina.

 

 1. Quin servei us ha ofert Reempresa?

C:  Assessorament en tot el procés de traspàs del meu centre d'estètica, des de la negociació fins a la signatura del contracte de compravenda, que estem tancant avui. La reemprenedora també ha tingut una orientació bastant àmplia en tot el procés.

R:  Orientació en tot el tema d'ajudes per a joves emprenedors, i tot l'assessorament en el procés de traspàs del centre d'estètica.

 

 1. Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C:   En el meu cas he de comentar que es queda la persona que treballava amb mi i que coneix molt bé tot el funcionament del centre i de l'activitat, ja que és una professional del sector. Ella l'orientarà. Tot i així, si l’Iris necessita que jo estigui amb ella o que l'orienti en temes puntuals, no tinc problema a ajudar-la.

R: La persona que treballa al centre amb l’Eva, es queda amb mi, és a dir, formarà part del projecte, amb la qual cosa ella em donarà tota la informació i ajuda que necessiti.

 

 1. Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C:  Jo aconsellaria a totes les persones que estan pensant vendre el seu negoci que vinguin a l'IMPO i que s'acullin al programa Reempresa ja que els tècnics l'ajudaran en tot el procés. Per a mi ha estat tot molt més fàcil gràcies a l'ajuda rebuda per ells.

R:  Que vinguin a l'IMPO, els tècnics els orientaran tant en el procés de traspàs del negoci que desitgen adquirir, com en tots els temes relacionats amb l'emprenedoria (ajuts, contractació, altes d'empreses ...). Estudiar la viabilitat del projecte és molt important, veure si és rendible és fonamental, sobretot per a joves que com jo, no disposem de recursos econòmics per fer front a una inversió en un negoci. És per això que aquest pas és important i ha d'estar ben analitzat. He tingut el suport i orientació dels tècnics de l'IMPO en tot moment i a partir d'avui sóc el meu propi cap.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Càpsula formativa en Fiscalitat  
  Obligacions dels autònoms respecte a Seguretat social i Hisenda ...  
 
 
  La Generalitat de Catalunya convoca 5.000 places per a docents interins de Secundària.  
  Els tribunals redueixen el temps de la part teòrica, introdueixen un element oral en la pràctica i formalitzen alternatives per a embarassades. ...  
 
 
  Referents d’ocupació juvenil a Badalona.  
  Programa Referent d’Ocupació Juvenil dirigit a joves entre 16 i 29 anys. ...  
 
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
   
 
AVÍS LEGAL