IMPO > Notícies > REEMPRESA: Nou cas d'√®xit.
    « Tornar al llistat  
    REEMPRESA: Nou cas d'√®xit.  
 
    EMPR√ąN | 07-10-2019
   
    Entrevista del cas d'√®xit de l'empresa "Centre d'Est√®tica Noazen"
 

Testimonial Reempresa

 • Nom de l‚Äôempresa: CENTRE D‚ÄôEST√ąTICA NOAZEN
 • Ubicaci√≥: Badalona
 • Nom del cedent (C): EVA RUBIO
 • Nom del reemprenedor (R): IRIS PASTOR

 

Preguntes:

 1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: ¬†¬†√Čs un centre d'est√®tica i bellesa.

R:¬†¬† √Čs un centre on es realitzen serveis d'est√®tica.

 

 1. Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: ¬†¬†¬†He decidit posar-la en venda per temes personals. √Čs molt el temps que dedico al negoci en un moment en qu√® la meva fam√≠lia em necessita m√©s. √Čs un negoci que funciona molt b√© i em sap greu deixar-ho, per√≤ la fam√≠lia em necessita.

 

 1. Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: ¬†¬†He acabat els meus estudis d'est√®tica i vull tenir el meu propi negoci. Compto amb el suport de la meva mare principalment, que es dedica a la mateixa activitat des de fa molt√≠ssims anys. √Čs la meva oportunitat.

 

 1. Vols fer algun canvi o innovació?

R:    El negoci funciona bé i encara que seguirà oferint el mateix servei que amb l'anterior propietària, si que vull, en un principi, afegir una màquina de solàrium.

 

 1. Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R:    Vaig fer l'ESO i el Grau Mitjà d'Estètica. L'experiència amb la qual compto és la de les pràctiques realitzades a l’ institut, però tant la mare com la noia que treballa actualment al centre, i es quedarà amb mi, m’ajudaran a realitzar una bona feina.

 

 1. Quin servei us ha ofert Reempresa?

C:  Assessorament en tot el procés de traspàs del meu centre d'estètica, des de la negociació fins a la signatura del contracte de compravenda, que estem tancant avui. La reemprenedora també ha tingut una orientació bastant àmplia en tot el procés.

R:  Orientació en tot el tema d'ajudes per a joves emprenedors, i tot l'assessorament en el procés de traspàs del centre d'estètica.

 

 1. Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C:   En el meu cas he de comentar que es queda la persona que treballava amb mi i que coneix molt bé tot el funcionament del centre i de l'activitat, ja que és una professional del sector. Ella l'orientarà. Tot i així, si l’Iris necessita que jo estigui amb ella o que l'orienti en temes puntuals, no tinc problema a ajudar-la.

R: La persona que treballa al centre amb l’Eva, es queda amb mi, és a dir, formarà part del projecte, amb la qual cosa ella em donarà tota la informació i ajuda que necessiti.

 

 1. Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C:  Jo aconsellaria a totes les persones que estan pensant vendre el seu negoci que vinguin a l'IMPO i que s'acullin al programa Reempresa ja que els tècnics l'ajudaran en tot el procés. Per a mi ha estat tot molt més fàcil gràcies a l'ajuda rebuda per ells.

R:¬† Que vinguin a l'IMPO, els t√®cnics els orientaran tant en el proc√©s de trasp√†s del negoci que desitgen adquirir, com en tots els temes relacionats amb l'emprenedoria (ajuts, contractaci√≥, altes d'empreses ...). Estudiar la viabilitat del projecte √©s molt important, veure si √©s rendible √©s fonamental, sobretot per a joves que com jo, no disposem de recursos econ√≤mics per fer front a una inversi√≥ en un negoci. √Čs per aix√≤ que aquest pas √©s important i ha d'estar ben analitzat. He tingut el suport i orientaci√≥ dels t√®cnics de l'IMPO en tot moment i a partir d'avui s√≥c el meu propi cap.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L‚Äôapp es va instalar m√©s de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERI√ąNCIA CULIN√ÄRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastron√≤mica al centre de Badalona de la m√† dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI M√ćNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950‚ā¨ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d‚Äôatur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L‚Äôempresa en pr√†ctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL