IMPO > Notícies > Experiència d’èxit d’un participant dels nostres serveis.
    « Tornar al llistat  
    Experiència d’èxit d’un participant dels nostres serveis.  
 
    ORIENTA’T | 08-10-2019
   
    Us presentem un nou cas d’èxit d’un participant dels nostres programes, aquelles històries que ens poden ajudar si ens trobem en situacions similars.
 

“Vull agrair a tot l'equip IMPO la seva tasca sensacional per assessorar en recerca de  feina a persones amb dificultats per reincorporar-se en el mercat laboral,  tot i la seva valia personal i professional. La meva relació amb IMPO és des de fa anys. El meu perfil és administratiu-comptable.

Durant 2018 vaig participar en el programa "Ubicat" per intentar millorar la meva situació professional. Vaig aconseguir una feina, però per circumstàncies, a finals de juliol de 2019 vaig presentar la baixa voluntària.

A finals d'agost vaig participar en el programa Espais de Recerca de Feina,  amb recolzament  directe i constant de l’equip d’orientació professional.

Just aquesta setmana, a una web, vaig presentar la meva candidatura. Va estar immediat: dilluns  trucada,  entrevista dimarts matí i a la mateixa tarda resposta: OK!

He trobat un bon lloc i ambient de feina fenomenal, amb contracte indefinit, en oficines en el centre de Barcelona. Amb salari decent i projecció de futur.

Sincerament, i de tot cor, moltes, moltíssimes gràcies. Sempre estareu presents!”

                                                                                                                                                                            Josep

 

Gràcies a tu, Josep, per compartir amb nosaltres la teva experiència. Et desitgem tota la sort que mereixes, la teva constància, dedicació i implicació, han estat sense dubte les claus per aconseguir la feina.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  RESULTAT DE SELECCIÓ DE PERSONAL TÈCNIC  
  En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents dels professionals de suport a la gestió per als programes Tr ...  
 
 
  Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.  
  La multinacional justifica l'augment d'eventuals a causa d'una major demanda prevista i un major nombre de centres operatius respecte a l'any passat. ...  
 
 
  L'Economia Social i Solidària redueix la bretxa salarial.  
  En el Sector de l'Economia Social, el percentatge de dones arriba al 63,05% enfront del 46,20% que treballen en l'Economia Tradicional. ...  
 
 
  CIDO l’únic portal web que recull totes les ofertes de feina a l’Administració.  
  Al CIDO hi trobareu ofertes restringides per a persones a l‘atur, per a joves i per a persones amb capacitats diverses. ...  
   
 
AVÍS LEGAL