IMPO > Notícies > Preparat per afrontar una entrevista de feina?
    « Tornar al llistat  
    Preparat per afrontar una entrevista de feina?  
 
    ORIENTA’T | 05-11-2019
   
    Els 5 errors més comuns en una entrevista de feina.
  https://bit.ly/2qtvtRZ
 

Segons el “elEconomista.es” la Consultora de cerca i selecció especialitzada Walters People explica cinc errors que es poden cometre a l’hora de buscar feina.

Els 5 errors més comuns en una entrevista de feina, principalment, són:

  1. No investigar suficient sobre l’empresa, el que ofereixen, la seva història, la seva situació financera, i la seva missió, visió i valors, entre altres aspectes.
  2. No ser concret amb les respostes, i respondre amb respostes molt genèriques. Això podria disminuir les possibilitats en una entrevista a l’hora de ser contractat/da.
  3. No conèixer el propi CV en detall. El fet de poder donar més informació i detalls sobre experiència, èxits professionals, entre d’altres.
  4. Criticar a empreses o treballadors anteriors dóna una imatge no adequada i de menyspreu. Per contra, centrar-se en els aspectes positius de la trajectòria laboral és una actitud positiva i ben valorada.
  5. Ser massa pròxim durant l’entrevista pot mostrar una imatge que no es vol. En una entrevista s’ha de ser amable i sentir-se relaxat, però marcant uns límits.

 

Si vols practicar aquests cinc errors i d’altres característiques o situacions que et pots trobar en una entrevista, no dubtis en assistir al monogràfic que s’impartirà el pròxim divendres 8 de novembre del 2019 a IMPO B9 (C/Alfons XII, nº 691). Pots consultar-ne més informació, al següent enllaç: http://www.impo.cat/impo_data/pdf/005_05_04.pdf

 

Qualsevol informació, orientació i assessorament laboral que podeu necessitar,

veniu als Clubs de Feina del nostre Servei Municipal d’Ocupació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Referents d’ocupació juvenil a Badalona.  
  Programa Referent d’Ocupació Juvenil dirigit a joves entre 16 i 29 anys. ...  
 
 
  La Generalitat de Catalunya convoca 5.000 places per a docents interins de Secundària.  
  Els tribunals redueixen el temps de la part teòrica, introdueixen un element oral en la pràctica i formalitzen alternatives per a embarassades. ...  
 
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
 
 
  Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.  
  Unes 500 persones han realitzat el procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona. ...  
   
 
AVÍS LEGAL