IMPO > Notícies > Oportunitat laborals a les campanyes d‚Äôhivern.
    « Tornar al llistat  
    Oportunitat laborals a les campanyes d‚Äôhivern.  
 
    ORIENTA‚ÄôT | 08-11-2019
   
    Els sectors amb major demanda en aquesta temporada de l‚Äôany.
 

Gran quantitat d‚Äôempreses cerquen personal durant la temporada que compr√®n els mesos de finals i principis d‚Äôany. Les campanyes de selecci√≥ de personal per a la campanya nadalenca acostumen a comen√ßar a principis de novembre. Per cercar feina per aquesta campanya, has de seguir les mateixes orientacions que per a qualsevol oferta de feina. La tipologia i els llocs de feina caracter√≠stics¬† s√≥n els seg√ľents:

Sector comerç                                                 

Aquest sector √©s el que ofereix m√©s vacants per excel¬∑l√®ncia. Botiguers, supermercats, centres comercials i¬† grans magatzems necessiten cobrir llocs de treball com a dependent/a, reposador/a, caixer/a, atenci√≥ al client, embolicador/a, mosso/a de magatzem... La celebraci√≥ a finals de novembre del Black Friday i el Cyber Monday avan√ßa la campanya de reclutament de personal en aquest sector. Tenint en compte el creixement del comer√ß electr√≤nic, es genera la necessitat de personal que atengui les comandes on line i la distribuci√≥ log√≠stica. En aquestes dates es necessiten missatgers, repartidors de paquets i personal de gesti√≥. Segons estudis de mercat de treball, la campanya de Nadal pot moure m√©s d¬īun mili√≥ de contractes.

Sector esports d’hivern                         

Les instal·lacions hivernals necessien cobrir vacants relacionats amb l’esquí (pisters, trepitjaneus, monitors, etc.) i també aquells llocs  relacionats amb els serveis que s’ofereixen ( bars, restaurants, botigues, etc). També cal destacar les pistes de gel que obren molts municipis durant el període nadalenc.

Trenta empreses de la Vall d'Aran ofereixen 200 llocs de   treball per a la temporada d'hivern.

Sector hostaleria

Hotels, restaurants, bars i sales de festa de les zones cèntriques de la ciutat o d’àrees d’oci necessiten cobrir llocs de treball per les celebracions nadalenques i sopars d’empresa. Els perfils sol·licitats són  d’ajudant de cambrer/a, cambrer/a, ajudant de cuina, cuiner/a, càtering.

Sector lleure

En aquesta època de vacances escolars s’organitzen moltes activitats per als infants. Es necessiten monitors/es  i tècnics/ques infantils i juvenils per a parcs infantils, ludoteques, espais infantils en centres comercials  i altres festes nadalenques. L’horari de treball és molt divers i depèn de l’activitat i del lloc on es porti a terme.

Com cerquem aquestes ofertes?

La forma m√©s directa √©s anar a la secci√≥ ‚Äútreballa amb nosaltres‚ÄĚ de les p√†gines web de les empreses dels sectors que hem destacat anteriorment ¬†per fer la inscripci√≥. A m√©s de la Xarxa Xaloc, una altra opci√≥ √©s a trav√©s d‚Äôempreses de selecci√≥ i en el cas de petits negocis estar atents als cartells que puguin col¬∑locar.

Si vols accedir a aquestes i d’altres oportunitats laborals i no saps per on començar, els  dilluns i dimarts de 9.00 a 13.30 hores els tècnics i tècniques dels CLUBS DE FEINA de l’IMPO t’orientaran i trobaràs el material adient per a la recerca de feina.   

 

IMPO Can Boscà, C/Nova Cançó 1, 08915   /    IMPO B9, Avd. Alfons XII 691, 089198

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L‚Äôapp es va instalar m√©s de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERI√ąNCIA CULIN√ÄRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastron√≤mica al centre de Badalona de la m√† dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI M√ćNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950‚ā¨ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d‚Äôatur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L‚Äôempresa en pr√†ctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL