IMPO > Notícies > INICI PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ- TRFO 2019
    « Tornar al llistat  
    INICI PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ- TRFO 2019  
 
    IMPO | 13-11-2019
   
    S'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa de Treball i Formació – TRFO 2019.
  Descarrega't l'arxiu:
 

Del 18 al 22 de novembre de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació -IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa de Treball i Formació – TRFO 2019.

El programa consisteix en les següents accions:

 • Experiència laboral:

Contractació laboral a temps complert de 128 persones en situació d’atur, amb la següent classificació:

 • Línia PANP: persones aturades no perceptores.
 • 54 treballadors/-res, durant 6 mesos, aturats de llarga durada, no perceptors de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys.
 • 22 treballadors/-res  durant 12 mesos, prioritàriament majors de 52 anys; tots ells no perceptors de prestacions i/o subsidis per desocupació i aturats de llarga durada*.  Prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.
 • Línia PRGC:  destinataris/-es de la Renda garantida de Ciutadania.
 • 23 treballadors/-res persones aturades durant 6 mesos .
 • 9 treballadors/-res majors de 52 anys durant 12 mesos; prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió  de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.
 • Línia DONA: dones aturades
 • 20 treballadores aturades durant 12 mesos:
  • Dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur).
  • Dones preferentment majors de 52 anys amb situació d’atur de molt llarga durada**.

*S' entén per persones en situació d'atur de llarga durada, inscrites al SOC com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta de treball.

**S'entén per dones en situació d'atur de molt llarga durada, l inscrites al SOC com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta de treball.

 • Accions formatives: Accions de formació d’una activitat professionalitzadora, d’una durada aproximada de 80-200 hores, impartida durant el contracte de treball dins de l’horari laboral.

La data prevista d’inici del programa es el 30/12/2019.

Si esteu interessats/-des, heu adreçar-vos entre el  18 i 22 de novembre de 2019 a les Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el  document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball. La data de tancament del període d’inscripció és el 22 de novembre de 2019.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjat a continuació.

Aquest projecte està finançat  pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal - Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, Fons Social Europeu, en el marc del TRFO2019 , regulat per l’Ordre TSF/2232/2019, de l’1 d’agost.

*L’ execució del programa està supeditat a l’aprovació definitiva de l‘expedient      

     

                                    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL