IMPO > Notícies > Un gir de 174 graus.
    « Tornar al llistat  
    Un gir de 174 graus.  
 
    ORIENTA’T | 21-11-2019
   
    174 és el nombre de titulacions que ofereix la Generalitat en formació professional inicial a Catalunya.
 

La campanya va acompanyada de mesures per millorar l'oferta de la formació professional orientat a persones en situació d'atur o amb interès a fer un reciclatge formatiu, i també a les empreses i als el conjunt de la societat:

  • Increment de l'oferta en FP. S'ha incrementat l'oferta amb 106 grups nous. Amb l'objectiu que el 2022 l'oferta sigui de l'60% ja que actualment se situa en un 51%, amb 174 títols de 24 famílies professionals diferents.
  • Formació contínua i ocupacional. El servei està orientat tant per a les persones que es troben aturades com les que estan en actiu. De la formació de les persones aturades s'encarrega el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), mentre que el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya s'adreça a persones treballadores en actiu.
  • Afavorir l'equitat de gènere. Es bonificarà la matriculació de dones en els cicles de formatius de grau superior vinculats a el sector industrial. De cara a que ve, està treballant per incrementar aquesta possibilitat en altres sectors en què es produeixi disparitat de gènere i demanda laboral.
  • Implicació de l'empresa: l' FP dual. La Formació Professional dual és una modalitat de formació que es realitza tant al centre educatiu com a l'empresa. La campanya vol implicar les empreses perquè s'acullin a l'opció de cursar l'FP dual.

La formació professional és un element d'inserció en el món laboral, ja que passats els 6 mesos després d'acabar el curs més de l'50% de les persones han trobat feina, i passat un any gairebé el 70% han estat contractades o s'han donat d' alta com a autònoms.

Si necessites més informació, orientació i assessorament laboral, visita els nostres Clubs de Feina  a l’IMPO Can Boscà, C/Nova Cançó 1 08915 Badalona o trucar al 934605200.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  8 raons perquè l’empresa parli català.  
  La Direcció General de Política Lingüística ha editat un opuscle amb 8 motius perquè l’empresa faci el pas d’afegir el català com a eina comunicativa. ...  
 
 
  RESULTAT DE SELECCIÓ DE PERSONAL TÈCNIC.  
  En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents per als programes Treball i formació – TRFO i ENFEINA’T 2019. ...  
 
 
  Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.  
  La multinacional justifica l'augment d'eventuals a causa d'una major demanda prevista i un major nombre de centres operatius respecte a l'any passat. ...  
 
 
  L'Economia Social i Solidària redueix la bretxa salarial.  
  En el Sector de l'Economia Social, el percentatge de dones arriba al 63,05% enfront del 46,20% que treballen en l'Economia Tradicional. ...  
   
 
AVÍS LEGAL