IMPO > Notícies > Actualitza’t per a la recerca de feina.
    « Tornar al llistat  
    Actualitza’t per a la recerca de feina.  
 
    ORIENTA’T | 25-11-2019
   
    Impulsa el teu CV! Coneix les claus que t'ajudaran a entrar en el procés de selecció.
 

S’apropen dates nadalenques i de començament d’un nou any, així que  és un bon moment per recarregar piles i fer un cop d’ull a formacions i tallers que ens poden ajudar a potenciar el nostre perfil professional i aconseguir el nostre objectiu laboral. Tingues en compte els següents aspectes per tal d’iniciar aquesta posada en marxa per a la recerca de feina:

  • Remarca el teu valor afegit. La teva experiència t'aporta habilitats i capacitats (maduresa, control emocional, resolució d'incidències..)que han de quedar exposades en el procés de selecció. Tant en el CV com en l'entrevista de treball, posa l'èmfasi en assoliments concrets que hagis aconseguit en la teva carrera professional. Per exemple, a més de les funcions que vas realitzar com a administratiu, destaca l'eina excel que vas crear per a facilitar el procés d'introducció de dades.

 

  • Cuida el teu estat i pensaments. Intenta convertir els pensaments negatius com “no m'agafen en cap treball”, en positius: “abans o després trobaré treball”. No deixis de banda les teves aficions i tingues present valorar-te com a persona i com a  professional. Si  et valores i mostres els teus punts forts, les empreses també ho faran.

 

  • Recicla't. Mai és tard per a afegir noves formacions al teu CV i així la teva experiència es convertirà en un valor afegit, convertint-te en un professional més atractiu per a les empreses.

Consulteu la programació de formació contínua dels centres CIFO que  inclou accions formatives que responen a necessitats de caràcter tant sectorial com transversal.

També podeu cercar al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que promou la qualificació i la formació professional per a l’ocupació (FPO) facilitant la millora de les competències professionals i adaptant-les a les demandes dels sectors productius.

Si vols practicar aquests aspectes en el CV i en el procés de selecció no et perdis el pròxim taller  29 de novembre de 9.30 a 11.30 hores en el nostre centre Alfons XII

Impulsa el teu CV! Coneix les claus que t'ajudaran a entrar en el procés de selecció.

Descobriràs les tècniques i eines necessàries per a millorar i fer més visible el nostre currículum per a la recerca de feina. Treballarem l'estructura, els tipus i models de CV i corregirem els errors que fan que el nostre CV sigui descartat en una oferta de treball. No dubtis a consultar aquest i altres temes relacionats amb la recerca de feina als tècnics/ques dels nostres Clubs de feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Referents d’ocupació juvenil a Badalona.  
  Programa Referent d’Ocupació Juvenil dirigit a joves entre 16 i 29 anys. ...  
 
 
  La Generalitat de Catalunya convoca 5.000 places per a docents interins de Secundària.  
  Els tribunals redueixen el temps de la part teòrica, introdueixen un element oral en la pràctica i formalitzen alternatives per a embarassades. ...  
 
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
 
 
  Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.  
  Unes 500 persones han realitzat el procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona. ...  
   
 
AVÍS LEGAL