IMPO > Notícies > Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.
    « Tornar al llistat  
    Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.  
 
    ORIENTA’T | 04-12-2019
   
    La multinacional justifica l'augment d'eventuals a causa d'una major demanda prevista i un major nombre de centres operatius respecte a l'any passat.
  https://n9.cl/d58x
 

 

La multinacional de distribució Amazon ha anunciat que sumarà fins a 4.600 nous empleats amb contracte temporal per a cobrir la campanya de Nadal. Una xifra que multiplica per més del doble el nombre de contractacions que va realitzar la campanya passada, quan va publicar la incorporació de 2.200 eventuals. I, a més d'aquests 4.600 eventuals, la companyia preveu incrementar la seva plantilla ja de cara a l'exercici de l'any 2020 en un total de 600 treballadors amb contracte indefinit, el que elevaria la seva nòmina de treballadors a tot Espanya fins als 5.400 treballadors.

Els treballadors que s'incorporin a Amazon durant la campanya de Nadal s'uniran als empleats dels cinc centres logístics, dos centres de distribució, dos centres logístics urbans i 11 estacions logístiques amb què compta la multinacional a tot el país. Els més grans, pel que fa a volum de plantilla, són els del Prat (Barcelona) i San Fernando (Madrid).

La multinacional ha justificat l'augment substancial de contractacions per a aquesta campanya de Nadal, a causa que preveuen un augment substancial de la demanda i tenen més centres a cobrir que l'any anterior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL