IMPO > Notícies > 151 EMPRESES HAN UTILITZAT EL PUNT D'ATENCIĶ A L'EMPRENEDOR DURANT EL 2019.
    « Tornar al llistat  
    151 EMPRESES HAN UTILITZAT EL PUNT D'ATENCIĶ A L'EMPRENEDOR DURANT EL 2019.  
 
    EMPRČN | 02-01-2020
   
    La Unitat de Foment Empresarial estem acreditats com a punt PAE.
 

Un sistema de tramitaciķ telemātica que permet la creaciķ i posada en marxa de societats limitades, societats civils privades i empresaris individuals o autōnoms, tot aixō amb un procediment únic i integrat. Realitzem els trāmits telemātics d'alta de l'emprenedor o bé la tramitaciķ de constituciķ d'una Societat Limitada (excepte la signatura notarial) mitjanįant document DUE que substitueix en un sol procés els trāmits necessaris per a iniciar l'activitat.

Un total de 151 han estat les empreses que han optat per utilitzar aquest servei al llarg del 2019, 129 per a tramitar l'alta i 22 per a tramitar el cessament. 98 s'han donat d'alta com a empresaris individuals, 7 sota la forma jurídica de Societats Civils Privades promogudes per 14 promotors i 24 com a Societats Limitades promogudes per 43 socis. A més s'han tramitat un total de 22 cessaments. Entre els sectors d'activitat destaquen les empreses de serveis, comerį i hostaleria.

Les persones que han utilitzat el Servei PAE l'han valorat amb un 9,93 destacant sobretot la immediatesa i agilitat del trāmit.

Des de la Unitat de Foment Empresarial els desitgem que l'any que comenįa sigui el primer d'una reeixida trajectōria empresarial.

 

Imatge d'Espai Classual empresa usuaria del servei PAE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Cāpsula formativa en Fiscalitat  
  Obligacions dels autōnoms respecte a Seguretat social i Hisenda ...  
 
 
  La Generalitat de Catalunya convoca 5.000 places per a docents interins de Secundāria.  
  Els tribunals redueixen el temps de la part teōrica, introdueixen un element oral en la prāctica i formalitzen alternatives per a embarassades. ...  
 
 
  Referents d’ocupaciķ juvenil a Badalona.  
  Programa Referent d’Ocupaciķ Juvenil dirigit a joves entre 16 i 29 anys. ...  
 
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
   
 
AVÍS LEGAL