IMPO > Notícies > Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.
    « Tornar al llistat  
    Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.  
 
    IMPO | 17-01-2020
   
    Unes 500 persones han realitzat el procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona.
 

L’empresa Bricomart, de materials per a la construcció i la reforma d’habitatges,  amb la incorporació dels 122 treballadors i treballadores contractats, ha començat a condicionar aquest dilluns 13 de gener la nau d’obra nova ubicada al Polígon de Montigalà, que te previst obrir al públic al mes de març.  

62 de les persones contractades son residents a Badalona i d’altres han comunicat el desig de traslladar el seu domicili al municipi, per poder compaginar millor la vida professional a l’empresa amb la vida personal i familiar.  Dels nous treballadors, 23 han estat derivats al procés de selecció pel  Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, que és el Servei que promou i gestiona els recursos per l’orientació laboral,  la formació ocupacional i  la intermediació laboral a Badalona.

Durant les darreres setmanes, s’ha portat a terme el procés de selecció de personal amb la col·laboració del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona i de l’empresa de Recursos Humans Adecco, que han donat suport en tota la gestió logística de les candidatures.  La primera fase de selecció de les gairebé 500 persones que han tingut l’oportunitat de participar en el procés selectiu,  s’ha realitzat a les instal·lacions  del Servei Municipal d’Ocupació, amb la participació de tècnics tant d’aquest Servei. com d’ Adecco i de la mateixa empresa Bricomart.

Els perfils professionals per cobrir les 19 especialitats de llocs de treball  sol·licitats han estat agrupats en les categories de: Venedor/a  especialitzat/da – Gestor/a de logística i reposició de producte i Personal de caixa i cobrament.

Bricomart, la multinacional francesa especialitzada en  la venda al detall tant a clients particulars com a professionals de la construcció i la reforma, s’ha instal·lat al barri de Montigalà. La una parcel·la escollida per desenvolupar l’activitat, consta de més de 19.000m2, distribuïts en dues plantes de venda al públic, una zona de càrrega de materials i un espai amb més de 400 places d’aparcament. Badalona es la quarta ciutat de Catalunya on s’ha instal·lat aquesta companyia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL