IMPO > Notícies > ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.
    « Tornar al llistat  
    ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
 
    EMPRÈN | 04-02-2020
   
    Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris.
 

Santos i Silvia són dos nous emprenedors amb una llarga trajectòria professional en el sector de la restauració. Ara ens presenten la seva idea de negoci al centre de Badalona.

  • Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

Hem creat la Gastroteca Espai Classual al centre de Badalona (Ribas i Perdigó, 9) perquè era un projecte que teníem al cap els dos socis des de fa temps i perquè pensàvem (i els clients ens estan donant la raó) que feia falta una proposta gastronòmica com la nostra al centre de Badalona, diferent i agosarada, amb platets una mica gourmet per a compartir, amb un local modern però acollidor a l'hora i que serveixi a la gent de Badalona com a excusa per no necessàriament haver d'anar a dinar o sopar a Barcelona, amb els avantatges que això comporta.

En un mes que portem des de l'obertura, ja tenim 87 opinions a Google Maps i una nota de 4,9/5,0, amb molts clients que estan venint recomanats per altres que ja han vingut i moltes repeticions. La veritat és que estem molt i molt contents de l'acollida que està tenint la nostra proposta.

  • Quins són els teus propers passos?

La prioritat ara mateix és fiançar la nostra proposta en el que queda d'hivern, donar una empenta per a que la gent conegui que també fem fórmules de migdia de dimecres a divendres, preparar els canvis de la carta de cara a la primavera i continuar fent gaudir als nostres clients.

  •  Quins consells donaries a altres emprenedors?

Buscar una proposta de negoci diferent, que no sigui el que es fa a tot arreu. També que a l’hora de fer inversions, es tinguin molt clares les necessitats financeres i els possibles retards de les obres, amb les seves implicacions econòmiques.

I per acabar, preparar-se mentalment per a l'aventura d'emprendre, que pot tenir moltes satisfaccions, però que no sempre és fàcil.

  • En què t’ha ajudat l’IMPO?

L'IMPO ens va ajudar moltíssim en la finalització del pla d'empresa i especialment en la preparació de tot el dossier de sol·licitud de la capitalització de l'atur, que pot arribar a no ser gens fàcil. Volem destacar l'amabilitat i predisposició de la seva gent, i en especial, de la Susana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL